Terug naar de resultaten
Te huur
De Chamotte 20 in Geldermalsen 4191 GT

De Chamotte 20

4191 GT Geldermalsen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Zeer aantrekkelijk geprijsde kantoorruimte in representatief pand. De ruimte heeft een oppervlak van 93 m² gelegen op de 1e etage van het pand. Indien gewenst is de kantoorruimte uit te breiden met het naastgelegen kantoor welke een oppervlak van 102 m² heeft, waardoor een totale oppervlakte ontstaat van 195 m². De kantoren maken onderdeel uit van een verzamelgebouw waarin o.a. een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 195 m² In units vanaf 93 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Zeer aantrekkelijk geprijsde kantoorruimte in representatief pand. De ruimte heeft een oppervlak van 93 m² gelegen op de 1e etage van het pand. Indien gewenst is de kantoorruimte uit te breiden met het naastgelegen kantoor welke een oppervlak van 102 m² heeft, waardoor een totale oppervlakte ontstaat van 195 m².

De kantoren maken onderdeel uit van een verzamelgebouw waarin o.a. een meubelgroothandel is gevestigd. De gezamenlijke ruimten omvattende de gemeenschappelijke entree, gang en toilet worden met meerdere huurders gedeeld en bedragen in totaal ca. 50 m².

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Het object ligt op een modern industrieterrein met uitstekende en op korte afstand gelegen verbindingen met de A15 en A2 (knooppunt Deil).

HUURPRIJS:
€ 550,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Entree met entresol, welke gedeeld wordt met de andere huurders, gemeenschappelijke toiletgroep, trapopgang.
Kantoorkamer van ca. 50 m² met veel lichtinval, vergader-/spreekkamer met aansluitend een aparte ruimte met pantry.
De kantoorruimte is uit te breiden met ca. 102 m² kantoor verdeeld over 2 kamers.

ERF/BUITENTERREIN:
Het pand beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein. Er behoren 2 parkeerplaatsen tot het gehuurde. Uitbreiding van het aantal plaatsen is mogelijk.

OVERIGE:
* De wanden van de kantoorruimten zijn afgewerkt met een laminaat- of marmoleumvloer, geschuurd stucwerk, de plafonds zijn afgewerkt met spuitpleisterwerk. Voorts zijn de ruimten voorzien van TL-verlichting en kabelgoten.
* Aanvaarding in overleg.
* De servicekosten bedragen € 150,= per maand excl. BTW en omvatten het verbruik van gas, water en electra.
* De kantoorruimte is uit te breiden met een kantoor van ca. 102 m², waardoor een totale oppervlakte van 195 m² ontstaat.
De huurprijs voor het geheel bedraagt € 1.155,= per maand excl. BTW en de servicekosten € 315,= per maand excl. BTW.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 195 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 93 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
195 m²
In units vanaf
93 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Plattegronden

De Chamotte 20 in Geldermalsen 4191 GT De Chamotte 20 in Geldermalsen 4191 GT De Chamotte 20 in Geldermalsen 4191 GT

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring