Terug naar de resultaten
Te huur
Kerkstraat 47 in Geldermalsen 4191 AA

Kerkstraat 47

4191 AA Geldermalsen
Huurprijs € 1.850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Geheel verbouwd en klaar voor enthousiaste winkelier! In het centrum van Geldermalsen, tegenover het Marktplein is recent deze winkelruimte (312 m²) geheel verbouwd en o.a. voorzien van een systeemplafond met verlichting, nieuw keukenblok en toilet, tevens zijn de wanden gesausd. Gedurende het 1e jaar geldt een gereduceerde huurprijs! De winkel is gelegen aan de Kerkstraat welke de Herman...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 312 m² In units vanaf 312 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Geheel verbouwd en klaar voor enthousiaste winkelier!

In het centrum van Geldermalsen, tegenover het Marktplein is recent deze winkelruimte (312 m²) geheel verbouwd en o.a. voorzien van een systeemplafond met verlichting, nieuw keukenblok en toilet, tevens zijn de wanden gesausd.

Gedurende het 1e jaar geldt een gereduceerde huurprijs!

De winkel is gelegen aan de Kerkstraat welke de Herman Kuijkstraat met het Marktplein verbindt, een wooninrichtingswinkel, verschillende modezaken, kapperszaak en schoenenwinkel zijn als directe buren te noemen. Op de markt bevinden zich de landelijke winkelketens zoals Blokker, Bruna en Lidl.

HUURPRIJZEN:
€ 1.850,= per maand excl. BTW gedurende het 1e jaar
Normale huurprijs: € 2.600,= per maand excl. BTW

INDELING:
Entree, open winkelruimte met achterin een pantry en toilet.

Via het trapportaal van de bovengelegen appartementen is de CV-ruimte vanaf buiten bereikbaar.

OVERIGE:
* De huurprijs van € 1.850,= per maand excl. BTW geldt alleen voor het 1e huurjaar, vanaf het 2e jaar bedraagt de huurprijs € 2.600,= per maand excl. BTW.
* Direct voor het pand en op het Marktplein is kort parkeren mogelijk. Daarnaast bevinden zich op loopafstand de parkeerplaatsen 'Achter 't Veer' en 'Kostverlorenkade', op de laatste is vrij parkeren mogelijk.
* Op vrijdagen wordt op het Marktplein en in de Kerkstraat de wekelijkse markt gehouden.
* De winkel wordt casco opgeleverd. De ruimte is voorzien van een systeemplafond met verlichting, keukenblok en toilet, dit valt echter niet onder het gehuurde.
* Er is een glasvezelaansluiting aanwezig.
* In het pand is geen verwarming aanwezig.
* Aanvaarding in overleg.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder worden doorbelast.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).

LOCATIE:
Kerkstraat 47 is gelegen in het gedeelte van de Kerkstraat welke de Herman Kuijkstraat verbindt met het Marktplein, waardoor er voldoende passanten langs komen. Op het Marktplein zijn diverse winkels en enkele horeca-ondernemingen gelegen, ook in de Kerkstraat zijn winkels zoals een woninginrichting, herenmodezaak en schoenenzaak gelegen. Verder zijn een uitzendbureau, een makelaarskantoor, de plaatselijke bibliotheek en verdere voorzieningen op korte afstand gelegen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.850,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Oplevering in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 312 m² Verkoopoppervlakte 300 m² Perceeloppervlakte 600 m² Frontbreedte 2700 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 312 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
312 m²
In units vanaf
312 m²
Verkoop vloeroppervlakte
300 m²
Frontbreedte
2700 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja

Plattegronden

Kerkstraat 47 in Geldermalsen 4191 AA

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.