Terug naar de resultaten
Te huur
De Chamotte 4 A E.S. in Geldermalsen 4191 GT

De Chamotte 4 a E.S.

4191 GT Geldermalsen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Momenteel nog enkele kamers beschikbaar t.b.v. flexibele kantoor- of praktijkruimte! In het gebouw van Vermeltfoort Fysiozorg zijn op flexibele huurbasis kantoor-/praktijkruimten per kamer te huur. De beschikbare kamers liggen op de verdieping en hebben een oppervlakte variërend van 15 tot 70 m². Zijn voorzien van systeemplafond met verlichting, WIFI-aansluiting en intercominstallatie....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Momenteel nog enkele kamers beschikbaar t.b.v. flexibele kantoor- of praktijkruimte!

In het gebouw van Vermeltfoort Fysiozorg zijn op flexibele huurbasis kantoor-/praktijkruimten per kamer te huur.

De beschikbare kamers liggen op de verdieping en hebben een oppervlakte variërend van 15 tot 70 m². Zijn voorzien van systeemplafond met verlichting, WIFI-aansluiting en intercominstallatie. De kamers zijn geschikt voor gebruik als kantoor, praktijk of zakelijke dienstverlening. Huurders kunnen gebruik maken van de volledig ingerichte keuken met warme dranken automaat, wachtruimte en reclame aanduiding voor het pand.

HUURPRIJS:
Vanaf € 323,= per maand incl. servicekosten en excl. BTW

VOORDELEN:
* Ruimten direct bedrijfsklaar.
* Meerdere huurders in het gebouw, dus mogelijkheden om te netwerken, overleggen of doorverwijzen in eigen pand aanwezig.
* Flexibele huurtermijnen voor de kantoren op de verdieping: Minimale contractduur 3 maanden, daarna per maand opzegbaar.
* Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
* Goed bereikbaar, o.a. vanaf Rijksweg A15.

BESCHIKBARE RUIMTEN EN HUURPRIJZEN:

Kantoor Oppervlakte Huurprijs
1 22,5 m² € 395,00
2 19 m² € 350,00
3 19 m² VERHUURD
4 70 m² € 995,00
5 17 m² VERHUURD
6 17 m² VERHUURD
7 19 m² VERHUURD
8 15 m² € 323,00
9 16,5 m² € 345,00
BG 11a 23 m² VERHUURD
BG 11b 17,8 m² VERHUURD

OVERIGE:
* Het gehele gebouw is in 2014 ingrijpend verbouwd en gemoderniseerd, o.a. nieuwe CV-installatie, dak, buitenterrein en gevels.
* De servicekosten omvatten het verbruik van gas, water en elektra en gebruik van warme dranken automaat en WIFI-aansluiting.
* Uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Bij niet BTW belaste activiteiten van huurder zal over de huurprijs een BTW-compensatie worden toegepast van 10 % op de kale huur. Over het bedrag van de servicekosten is het volledige BTW-bedrag verschuldigd.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).

LOCATIE:
De huidige gemeente Geldermalsen is op 1 januari 1978 ontstaan uit samenvoeging van de voormalige gemeenten Beesd, Buurmalsen, Deil en Geldermalsen. De nieuwe gemeente werd, met een oppervlakte van ruim 10.000 hectare, één van de grootste gemeenten van de West Betuwe. De gemeente telt in totaal ca. 26.000 inwoners.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente Geldermalsen. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt de gemeente Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2014 Bouwjaar toelichting Algehele renovatie Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Perceeloppervlakte 1910 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.94 Energie einddatum 12-03-2025 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 21 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten uitstekend Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
143 m²
Voorzieningen
Eigen parkeervoorzieningen aanwezig
Praktijkruimte
Ja
Aantal plaatsen
1
Bestemmingstype
Maatschappelijk
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
143 m²
In units vanaf
15 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Kantine, sanitair, pantry/keuken
Flexplek
Ja
Turnkey
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.