Terug naar de resultaten
Verhuurd
Genteldijk 5 in Geldermalsen 4191 LD

Genteldijk 5

4191 LD Geldermalsen
Huurprijs € 2.625,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

320 m² rijks monumentale (kantoor)ruimte tussen de sporen! Midden op het perron van station Geldermalsen is 320 m² zeer representatieve ruimte beschikbaar geschikt voor gebruik als kantoor, maatschappelijke voorziening of dienstverlening. De voormalige 1ste en 2de klas wachtruimte is in 2015 geheel gerestaureerd in originele stijl. Deze ruimten kenmerken zich door hoge plafonds, monumentaal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 320 m² In units vanaf 320 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

320 m² rijks monumentale (kantoor)ruimte tussen de sporen!

Midden op het perron van station Geldermalsen is 320 m² zeer representatieve ruimte beschikbaar geschikt voor gebruik als kantoor, maatschappelijke voorziening of dienstverlening.

De voormalige 1ste en 2de klas wachtruimte is in 2015 geheel gerestaureerd in originele stijl. Deze ruimten kenmerken zich door hoge plafonds, monumentaal gestucte wanden met ornamenten en directe toegankelijkheid via meerdere ingangen vanaf het perron. Een monumentale perronoverkapping omsluit het gebouw en zorgt voor de finishing touch van dit karakteristieke object.

HUURPRIJS:
€ 2.625,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
Het stationsgebouw is, omdat het tussen de sporen ligt, alleen via een traverse, voorzien van liften, bereikbaar. De te verhuren ruimten liggen achter de ‘stationshuiskamer’, en zijn toegankelijk via een 3-tal entrees op het perron.
De ruimte bestaat uit een open ruimte van ca. 150 m², een tussenruimte met gang, 2 kantoor- of spreekkamers, entree hal, 2de open werk- of ontvangstruimte, portaal naar sanitaire voorzieningen.

INSTALLATIES:
Verwarming geschiedt door middel van een cv-installatie, verder is er een ventilatie- / luchtbehandelingssysteem aanwezig met warmte terugwin systeem. De toiletgroep is voorzien van een separaat mechanisch afzuigsysteem. Huurder dient zelf verlichting aan te brengen, in het plafond zijn hiervoor aansluitpunten aanwezig. Het gebouw is wel voorzien van noodverlichting.

Verbruik gas, water en elektra wordt verrekend aan de hand van servicekosten met een geschat verbruik. Het gebouw beschikt niet over eigen (tussen)meters voor nutsvoorzieningen.

PARKEREN:
Voor parkeren is aan de westzijde van het station een P + R terrein beschikbaar met ca. 250 parkeerplaatsen.
Tevens is er een openbare fietsstalling aanwezig op het terrein.

DATAVOORZIENINGEN:
Voor telefoon, kabel en data installaties is het gebouw voorzien van lege buisleidingen.

OVERIGE:
* Rijksmonument. Er mag niets aan de indeling of afwerking van het gebouw worden gewijzigd.
* Aanvaarding op korte termijn mogelijk.
* Huurder dient zich te conformeren aan het huishoudelijk reglement NS stations.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NS Stations.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage.

LOCATIE:
Dit gebouw is gelegen tussen de sporen van station Geldermalsen. Een station dat zich kenmerkt als kruispunt van de sporen tussen Utrecht – Den Bosch en Tiel – Dordrecht. Het station heeft ca. 6.000 In-Uitstappers per dag.

De huidige gemeente Geldermalsen is op 1 januari 1978 ontstaan uit samenvoeging van de voormalige gemeenten Beesd, Buurmalsen, Deil en Geldermalsen. De nieuwe gemeente werd, met een oppervlakte van ruim 10.000 hectare, één van de grootste gemeenten van de West Betuwe. De gemeente telt in totaal circa 26.000 inwoners.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente Geldermalsen. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt de gemeente Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Stationsgebied West’ en heeft als enkelbestemming ‘Gemengd 1’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.625,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Op korte termijn mogelijk BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1896 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 320 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 250 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 320 m² Locatie toelichting Gelegen midden op het perron van station Geldermalsen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
320 m²
In units vanaf
320 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, pantry

Plattegronden

Genteldijk 5 in Geldermalsen 4191 LD

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.