Terug naar de resultaten
Te huur
De Chamotte 4 A E.S. in Geldermalsen 4191 GT

De Chamotte 4 a E.S.

4191 GT Geldermalsen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Kantoor- of praktijkruimte per kamer op flexibele huurbasis te huur met uitgebreid dienstenpakket! De beschikbare kamers liggen op de verdieping en hebben een oppervlakte variërend van 15 tot 70 m². De ruimten zijn voorzien van systeemplafond met verlichting en intercominstallatie. Het uitgebreide dienstenpakket omvat een WIFI-aansluiting, gebruik van de volledig ingerichte keuken met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Kantoor- of praktijkruimte per kamer op flexibele huurbasis te huur met uitgebreid dienstenpakket!

De beschikbare kamers liggen op de verdieping en hebben een oppervlakte variërend van 15 tot 70 m². De ruimten zijn voorzien van systeemplafond met verlichting en intercominstallatie.

Het uitgebreide dienstenpakket omvat een WIFI-aansluiting, gebruik van de volledig ingerichte keuken met warme dranken automaat, wachtruimte, gemeubileerde kantoorkamer, parkeren voor de deur, mogelijkheden voor reclame aanduiding voor het pand, zonwering, alarminstallatie.

De kamers zijn geschikt voor gebruik als kantoor, praktijk of zakelijke dienstverlening.

HUURPRIJS:
Vanaf € 263,= per maand excl. servicekosten en BTW

VOORDELEN:
* Ruimten direct bedrijfsklaar.
* Meerdere huurders in het gebouw, dus mogelijkheden om te netwerken, overleggen of doorverwijzen in eigen pand aanwezig.
* Flexibele huurtermijnen: Minimale contractduur 3 maanden, daarna per maand opzegbaar.
Bij langere huurtermijnen zijn er nog aantrekkelijkere huurprijzen overeen te komen.
* Makkelijk overstappen naar grotere of kleinere ruimte, al naar gelang uw behoefte.
* Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
* Goed bereikbaar, o.a. vanaf Rijksweg A15.
* Voorzien van zonnepanelen.

BESCHIKBARE RUIMTEN EN HUURPRIJZEN:

Kantoor Oppervlakte Huurprijs Servicekosten
1 22,5 m² € 307,50 € 89,00
2 19 m² € 280,00 € 75,00
3 19 m² € 280,00 € 75,00
4 70 m² € 718,00 € 277,00
5 17 m² € 270,00 € 70,00
8 15 m² € 263,00 € 60,00

Genoemde huurprijzen zijn excl. BTW, voor niet BTW belaste bedrijven is de mogelijkheid om met BTW-compensatie te huren.

Het huren van meerdere kamers is uiteraard ook mogelijk, de beschikbare oppervlakte op dit moment ligt tussen de 15 tot 163 m².

In het pand zijn naast Vermeltfoort Fysiozorg ook een thuiszorgorganisatie, een logopediste, een kinesiotherapeute, een kinderpsychologe en een leefstijlcoach gevestigd.

OVERIGE:
* De servicekosten o.a. omvatten het verbruik van gas, water en elektra en gebruik van warme dranken automaat, WIFI-aansluiting, schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing buiten, onderhoud buitenterrein, vuilafvoer, lampen, luxaflex, gebruik en onderhoud alarmsysteem.
* Een bekabelde internetaansluiting is mogelijk, hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden.
* Het is mogelijk om de bedrijfsnaam op de zuil te laten plaatsen, de kosten hiervoor zijn voor rekening van huurder.
* Uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Bij niet BTW belaste activiteiten van huurder zal over de huurprijs een BTW-compensatie worden toegepast van 10 % op de kale huur. Over het bedrag van de servicekosten is het volledige BTW-bedrag verschuldigd.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 60,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2014 Bouwjaar toelichting Algehele renovatie Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Perceeloppervlakte 1910 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.94 Energie einddatum 12-03-2025 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 21 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Uitstekend Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit Op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station Op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. Op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
163 m²
Voorzieningen
Eigen parkeervoorzieningen aanwezig
Praktijkruimte
Ja
Aantal plaatsen
1
Bestemmingstype
Maatschappelijk
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
163 m²
In units vanaf
15 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Kantine, sanitair, pantry/keuken
Flexplek
Ja
Turnkey
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.