Terug naar de resultaten
Verhuurd
Bosmanskamp 24 Links in Geldermalsen 4191 MV

Bosmanskamp 24 links

4191 MV Geldermalsen
Vraagprijs € 1.285,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

360 m² bedrijfsruimte in grootschalig verzamelgebouw met diverse typen bedrijven Waarschijnlijk kent iedereen in Geldermalsen Profile Car & Tyreservice Nout. Vanwege verplaatsing naar een nieuw te bouwen pand komt hun bestaande gebouw voor verhuur beschikbaar. Op dit moment nog beschikbaar: 360 m² bedrijfsruimte en diverse parkeerplaatsen op het buitenterrein. In deze ruimte mogen geen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 360 m²
Lees meer

Omschrijving

360 m² bedrijfsruimte in grootschalig verzamelgebouw met diverse typen bedrijven

Waarschijnlijk kent iedereen in Geldermalsen Profile Car & Tyreservice Nout. Vanwege verplaatsing naar een nieuw te bouwen pand komt hun bestaande gebouw voor verhuur beschikbaar. Op dit moment nog beschikbaar: 360 m² bedrijfsruimte en diverse parkeerplaatsen op het buitenterrein.

In deze ruimte mogen geen concurrerende werkzaamheden worden uitgevoerd met Nout Profile Car & Tyreservice. Het is derhalve niet geschikt voor garagebedrijven of soortgelijke activiteiten.

HUURPRIJS:
€ 1.285,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
De ruimte bestaat uit een bedrijfsruimte van ca. 100 m² met overheaddeur, middels een inpandige 2de overheaddeur toegang naar de direct achtergelegen opslagruimte van 260 m². Voor het gebouw zijn diverse parkeerplaatsen op eigen, geheel omheind, buitenterrein aanwezig.
Er is geen kantoor/keuken/toilet voorziening in deze ruimte. Geheel gebruik als opslagruimte is dus het meest voor de hand liggend.

OVERIGE:
* Aanvaarding mogelijk medio april 2019.
* De werkplaats links heeft een overheaddeur 5 x 4,25 meter. Vrije hoogte vanaf 4,5 meter oplopend tot nok.
* Bij verhuur zullen t.b.v. verbruik gas, water en elektra servicekosten in rekening worden gebracht. De hoogte hiervan is afhankelijk van het verbruik door huurder.
* Het royale buitenterrein voor het pand is geheel bestraat en omheind met hekwerk. De parkeerplaatsen uiterst links tegen de achtergevel van buurman Bronco zijn gesitueerd op grond van deze buurman. Er is een persoonlijk gebruiksrecht voor dit stukje van het perceel.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW (en servicekosten).
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’ en heeft als bestemming ‘bedrijven in de categorie 1 ten met 3.2’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 1.285,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting medio april 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 360 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 490 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 360 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater
Oppervlakte
360 m²
Vrije hoogte
490 cm
Vrije overspanning
10 m
Vloerbelasting
1500 kg/m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.