Terug naar de resultaten
Verhuurd
De Iepenwei 12 H in Geldermalsen 4191 PD

De Iepenwei 12 H

4191 PD Geldermalsen
Huurprijs € 750,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Industrieel ingericht bedrijfsruimte van circa 77 m² productie/opslagruimte op de begane grond met circa 70 m² opslag/kantoorruimte op de eerste verdieping. De ruimte maakt onderdeel uit van een in 2008 gebouwd kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. Het pand beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur en mechanisch afzuigsysteem. Het pand is gelegen op het moderne bedrijventerrein...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 147 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Industrieel ingericht bedrijfsruimte van circa 77 m² productie/opslagruimte op de begane grond met circa 70 m² opslag/kantoorruimte op de eerste verdieping. De ruimte maakt onderdeel uit van een in 2008 gebouwd kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw.

Het pand beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur en mechanisch afzuigsysteem. Het pand is gelegen op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet welke een directe aansluiting heeft op de Rijksweg A15 vlakbij het knooppunt Deil.

Een ideaal bedrijfspand voor productie, opslag of reparatie!

HUURPRIJS:
€ 750,= excl. BTW en excl. servicekosten

INDELING:
BEGANE GROND:
Entree met voorportaal voorzien van meterkast en trap naar verdieping. Toegang tot productieruimte, welke is voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeur (3.34 breed x 2.92 hoog), verwarming middels een heater, gladde betonvloer en tl-verlichting.

VERDIEPING:
Opslagruimte/showroom met aparte kantine/kantoorruimte voorzien van nette pantry en apart toilet. De verdiepingsvloer heeft een opening ter hoogte van de overheaddeur opdat goederen makkelijk naar boven getransporteerd kunnen worden met behulp van een heftruck of takel.

ERF/BUITENTERREIN:
Bij deze unit horen 2 eigen parkeerplaatsen op het mandelig buitenterrein.

OVERIGE:
* Verwarming op verdieping middels CV, verwarming bedrijfshal middels indirect gestookte heater.
* Pand is voorzien van krachtstroom, 3x40 Ampère aanwezig.
* Draagkracht begane grond: 1000 kg/m². Draagkracht verdieping 300 kg/m².
* Aanvaarding in overleg.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Bedrijventerrein Hondsgemet ligt in het hart van Nederland, op een zichtlocatie langs de A15 direct aan de op- en afritten. Het bedrijventerrein is centraal in het land gelegen, op korte afstand gelegen van knooppunt Deil waar A2 en A15 elkaar snijden. Het grondgebied wordt omsloten door de Randweg, Betuwelijn en de spoorlijn Geldermalsen-Tiel. Het bedrijventerrein is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers, bezoekers én personeel.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Hondsgemet Zuid’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ en gebiedsaanduiding ‘wetgevingzone- afwijking categorie 4’. Bedrijven in de categorie 1,2 en 3 uit de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Milieucategorie 4 kan onder voorwaarden en middels een omgevingsvergunning door het college van B&W worden toegestaan. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 147 m² Perceeloppervlakte 80 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 77 m² Oppervlakte kantoorruimte 70 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.56 Energie einddatum 12-07-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
77 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
70 m²
Aantal verdiepingen
1

Plattegronden

De Iepenwei 12 H in Geldermalsen 4191 PD De Iepenwei 12 H in Geldermalsen 4191 PD

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.