Terug naar de resultaten
Te huur
Achter 'T Veer 34 in Geldermalsen 4191 AD

Achter 't Veer 34

4191 AD Geldermalsen
Huurprijs € 750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

120 m² kantoor- of praktijkruimte in centrum! Kantoor- of praktijkruimte (120 m²) in het centrum van Geldermalsen met uitzicht op voorgelegen parkeerplaats en het park. De ruimte is op de eerste verdieping gelegen en heeft o.a. een eigen entree, 4 vergader-/ kantoor-/ praktijkruimtes en een archiefruimte. Het object maakt onderdeel uit van een verzamelpand met diverse winkels en een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 120 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

120 m² kantoor- of praktijkruimte in centrum!

Kantoor- of praktijkruimte (120 m²) in het centrum van Geldermalsen met uitzicht op voorgelegen parkeerplaats en het park. De ruimte is op de eerste verdieping gelegen en heeft o.a. een eigen entree, 4 vergader-/ kantoor-/ praktijkruimtes en een archiefruimte.

Het object maakt onderdeel uit van een verzamelpand met diverse winkels en een bergingsruimte en is gelegen aan een
groot parkeerterrein bekend als “Achter ’t Veer”.

Op loopafstand is het winkelhart van Geldermalsen en openbare parkeergelegenheid gelegen, het NS-station bevindt zich op fietsafstand.

HUURPRIJS:
€ 750,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Eigen entree met trapopgang naar hal met toilet, vergader-/ kantoorruimtes van diverse afmetingen (waarvan de grootste circa 51 m² meet en voorzien van aansluitingen ten behoeve van een keukenblok) met uitzicht naar de voorgelegen parkeerplaats en het park, opslag-/ archiefruimte.

LIGGING:
Het pand is bereikbaar via een hoger gelegen trottoir welke grenst aan een parkeerterrein, op dit terrein is het betaald parkeren en wordt grotendeels voor kort parkeren gebruikt.
Op de begane grond van het gebouw is een slijterij en een bergingsruimte gelegen, de kantoorruimte bevindt zich hierboven. Achter ’t Veer biedt naast parkeergelegenheid de toerit naar supermarkten als Lidl en Albert Heijn, waardoor er een grote passantenstroom is. Het winkelhart van Geldermalsen en het Marktplein zijn op loopafstand gelegen, evenals de openbare parkeerplaats ‘Kostverlorenkade’.

AFMETINGEN:
Kantoor-/vergaderruimte 1: 6,47 x 7,92 m
Kantoorruimte 2: 3,17 x 4,00 m
Kantoorruimte 3: 3,19 x 3,83 m
Kantoorruimte 4: circa 13 m²
Opslag-/Archiefruimte: 2,00 x 3,02 m
Entree/hal begane grond: 2,19 x 2,27 m


OVERIGE:
* Geldermalsen heeft door haar centrale ligging in het land en door het NS-station een goede bereikbaarheid.
* Het object wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief systeemplafonds, verlichtingsarmaturen en verwarmingsinstallatie met radiatoren. Er zijn nog geen telefoon- of data aansluitingen in het pand.
* De servicekosten omvatten een voorschot voor het verbruik van gas, water en elektra en bedragen € 125,= per maand excl. BTW.
* Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van goedkeuring directie Gotthard Vastgoed B.V.
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur, verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).

LOCATIE:
Het object staat in het winkelgebied van Geldermalsen, met een uitgebreid winkelaanbod en horeca. Ook kun je op de fiets met een paar minuten op het NS-station zijn. De rijkswegen A2 en A15 bevinden zich op 10 autominuten van het object.

De huidige gemeente West-Betuwe is in januari 2019 ontstaan door middel van een samenvoeging van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. West-Betuwe telt in totaal 26 kernen, waarvan Geldermalsen de grootste is. De gemeente West-Betuwe heeft ongeveer 50.200 inwoners. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal woont in Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.
Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade. Koopavond op vrijdag.

ALGEMEEN:
Het perceel valt onder het bestemmingsplan Geldermalsen Centrum 2013 en heeft als bestemming Centrum-1. Zie voor specificaties tekst bestemmingsplan. Bron en inzage in het gehele bestemmingsplan: www.ruimtelijkeplannen.nl
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1979 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 120 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen op zichtlocatie aan de toegangsweg naar centrum Geldermalsen, boven een wijnwinkel. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
120 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring