Terug naar de resultaten
Te huur
Gerdina'S Hof 61 in Geldermalsen 4191 MX

Gerdina's Hof 61

4191 MX Geldermalsen
Huurprijs € 1.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

285 m² kantoorruimte nabij de Randweg naar A15. Op bedrijventerrein Hoge Weide gesitueerde kantoorruimte van 285 m². De ruimte is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping en is keurig afgewerkt. Voor het pand is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Gelegen op het bedrijventerrein Hoge Weide met directe aansluiting op de Randweg van Geldermalsen, nabij snelweg A15 en op...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 285 m² In units vanaf 285 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

285 m² kantoorruimte nabij de Randweg naar A15.

Op bedrijventerrein Hoge Weide gesitueerde kantoorruimte van 285 m². De ruimte is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping en is keurig afgewerkt.

Voor het pand is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Gelegen op het bedrijventerrein Hoge Weide met directe aansluiting op de Randweg van Geldermalsen, nabij snelweg A15 en op korte afstand van knooppunt Deil.

HUURPRIJS:
€ 1.500,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Begane grond:
Entree, grote kantoorkamer, kantine met modern keukenblok, archiefruimte, toiletgroep en spreekkamer.

1ste verdieping:
Vide, 3 kantoren, archief, toiletgroep, serverruimte voorzien van airco.

ERF/BUITENTERREIN:
Voor het pand is een geheel bestraat buitenterrein waar men op eigen terrein kan parkeren.

OVERIGE:
* Bouwjaar 1990.
* Oplevering in overleg.
* De servicekosten omvatten een vergoeding voor verbruik van elektra en gas. Het verbruik van water wordt rechtstreeks aan de huurder doorbelast. Het huidige verbruik bedraagt € 680,= per maand excl. BTW.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De huidige gemeente Geldermalsen is op 1 januari 1978 ontstaan uit samenvoeging van de voormalige gemeenten Beesd, Buurmalsen, Deil en Geldermalsen. De nieuwe gemeente werd, met een oppervlakte van ruim 10.000 hectare, één van de grootste gemeenten van de West Betuwe. De gemeente telt in totaal circa 26.000 inwoners.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente Geldermalsen. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig.

Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt de gemeente Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen, met in de dorps kern een fraai marktplein en winkelpromenade. Koopavond op vrijdag.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 285 m² Perceeloppervlakte 2550 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 8 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 285 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station Op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. Op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
285 m²
In units vanaf
285 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.