Terug naar de resultaten
Te huur
Oudenhof 16 Rechts in Geldermalsen 4191 NW

Oudenhof 16 rechts

4191 NW Geldermalsen
Huurprijs € 226,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Ideale ruimte voor kleinschalige kantoorgebruikers op zichtlocatie vanaf de provinciale weg en op loopafstand van het station. Binnen het gebouw aan de Oudenhof 16 wordt de rechter vleugel op de verdieping per kantoorkamer te huur aangeboden met flexibele huurtermijnen. Sanitaire voorzieningen en de kantine worden gedeeld met de mede gebruikers op deze etage. Parkeren kan op het ruime eigen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² In units vanaf 17 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Ideale ruimte voor kleinschalige kantoorgebruikers op zichtlocatie vanaf de provinciale weg en op loopafstand van het station.

Binnen het gebouw aan de Oudenhof 16 wordt de rechter vleugel op de verdieping per kantoorkamer te huur aangeboden met flexibele huurtermijnen.
Sanitaire voorzieningen en de kantine worden gedeeld met de mede gebruikers op deze etage.

Parkeren kan op het ruime eigen terrein voor het gebouw.

De Rijkswegen A2 en A15 zijn beiden op circa 4 autominuten gelegen. Station en centrum Geldermalsen bevinden zich op loopafstand. Een zeer centrale ligging in Nederland is dus gegarandeerd.

Huurprijzen INCLUSIEF servicekosten en EXCLUSIEF BTW:
Kamer 1 (17 m²): verhuurd
Kamer 2: (32 m²): € 392,= per maand
Kamer 3 (34 m²): € 396,= per maand
Kamer 4 (28 m²): € 373,= per maand
Kamer 5 (28 m²): verhuurd

INDELING:
Gemeenschappelijk entree met trap naar boven,Toegang tot de eigen vleugel waar zich 5 kantoorkamers van verschillende afmetingen bevinden. Op de gang zijn een modern dames en herentoilet aanwezig. Er is een gezamenlijke kantine met ruimte om samen met de andere huurders te eten.

ERF/BUITENTERREIN:
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

OVERIGE:
* Het pand heeft recent een facelift gekregen aan de buitenzijde. Intern is het pand recent voorzien van een nieuw keukenblok en moderne sanitaire voorzieningen.
* De ruimte is voorzien van een airconditioningssysteem, systeemplafond met verlichting en tapijt.
* Er is WIFI voor algemeen gebruik aanwezig.
* De servicekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen en omvatten het verbruik van gas, water en elektra, alsmede onderhoud airconditioningssysteem, CV-installatie, terrein, glasbewassing buitenzijde en ongediertebestrijding.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Minimale huurtermijn 6 maanden.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 1 maand huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 226,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting indien gewenst op korte termijn te aanvaarden BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² Energie Energieklasse C Energieindex 1.24 Energie einddatum 04-12-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 17 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Overige
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
17 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken
Flexplek
Ja
Turnkey
Ja
Functie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
17 m²
Verdiepingen
1

Plattegronden

Oudenhof 16 Rechts in Geldermalsen 4191 NW Oudenhof 16 Rechts in Geldermalsen 4191 NW

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring