Terug naar de resultaten
Te huur
De Aaldor 17 B in Geldermalsen 4191 PC

De Aaldor 17 b

4191 PC Geldermalsen
Huurprijs € 515,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Kantoorruimte 50 m². Kantoorruimte met een oppervlak van 50 m² gelegen op de 1e verdieping van een representatief pand. De ruimte wordt compleet opgeleverd met o.a. systeemplafond met verlichting, laminaatvloer, verwarming, airco en kabelgoten. In het pand is glasvezel aanwezig. Het geheel is gesitueerd op Bedrijventerrein Hondsgemet, met Rijksweg A15 en Knooppunt Deil op zeer gunstige...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² In units vanaf 50 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Kantoorruimte 50 m².

Kantoorruimte met een oppervlak van 50 m² gelegen op de 1e verdieping van een representatief pand.

De ruimte wordt compleet opgeleverd met o.a. systeemplafond met verlichting, laminaatvloer, verwarming, airco en kabelgoten. In het pand is glasvezel aanwezig.

Het geheel is gesitueerd op Bedrijventerrein Hondsgemet, met Rijksweg A15 en Knooppunt Deil op zeer gunstige afstand.

HUURPRIJS:
vanaf € 515,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Begane grond: Gemeenschappelijk gebruik van entree en opgang naar de eerste verdieping.
1e Verdieping: Gezamenlijke hal met toiletgroep, pantry, kantoorkamer van 43 m².

ERF/BUITENTERREIN:
Parkeervoorziening op eigen terrein. Per kantoorruimte van 50 m² zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

OVERIGE:
* Het kantoor wordt opgeleverd met airco, laminaatvloer, systeemplafond, verlichting en kabelgoot.
* Oplevering in overleg.
* Onderdeel van representatief pand waarin meerdere kleinschalige bedrijven zijn gevestigd.
* Het object is gelegen op Businesspark Hondsgemet, nabij afrit A15 en Knooppunt Deil.
Op het Businesspark is parkmanagement toegepast, hierin is o.a. gemeenschappelijke beveiliging van het terrein geregeld.
* Glasvezel aanwezig.
* De servicekosten bedragen € 110,= per maand excl. BTW en omvatten een voorschot op levering van water, elektra, verwarming, internet, bijdrage gezamenlijk onderhoud buitenterrein, glasbewassing buitenzijde, gemeentelijke heffingen, afvalverwerking en deelname aan het parkmanagement.
* Huurtermijn in overleg vast te stellen en mogelijk vanaf 6 maanden.
* Betaling: per maand vooruit.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Waarborgsom/bankgarantie: er wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan, vigerend of in ontwerp. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen, ontwikkelingen en voorgenomen plannen zullen altijd worden getoetst aan het bestemmingsplan. Derhalve is het raadzaam om bij de gemeente Geldermalsen informatie in te winnen over eventuele door u voorgenomen (ver)bouwplannen. Ook raden wij u aan om u te laten voorlichten over eventuele geplande ontwikkelingen op het gebied van de ruimtelijke ordening in de nabije toekomst en over plannen op langere termijn. Deze laatste categorie hoeft niet altijd te zijn vastgelegd in een bestemmingsplan. Informatie over bovengenoemde zaken is verkrijgbaar bij gemeente Geldermalsen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 515,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 110,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² Perceeloppervlakte 400 m² Energie Energieklasse A Energieindex 1.05 Energie einddatum 16-12-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 50 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
50 m²
In units vanaf
50 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.