Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en Vastgoed Beheer BV

Oudenhof 2 A
4191 NW Geldermalsen
Tel: 0345-65 21 13
info@vanderhorstmakelaardij.nl
Bosmanskamp 1 a, 4191 MS Geldermalsen, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 775,- p.m.
Bosmanskamp 1 A in Geldermalsen 4191 MS

Omschrijving

Zeer aantrekkelijk geprijsde kantoor-/praktijkruimte van 151 m² op zichtlocatie.

De ruimte maakt onderdeel uit van een kleinschalig verzamelgebouw en is op de begane grond gelegen, op de hoek van de straat met de J.F. Kennedylaan.

Parkeerplaatsen op eigen terrein zorgen voor een comfortabel geheel.

HUURPRIJS:
€ 775,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Het pand is voorzien van een ruime entree, open kantoor-/ praktijkruimte, een kantoor-/ behandelkamer en gescheiden toiletten en doucheruimten.

ERF/BUITENTERREIN:
Het buitenterrein is geheel bestraat en voorzien van een groenstrook. Er zijn diverse parkeerplaatsen direct naast de deur.

OVERIGE:
* De interne afwerking is gedateerd en deels aan vervanging toe. De lage huurprijs is erop gebaseerd dat huurder de afwerking zelf, naar eigen wens, moderniseert. Indien gewenst kan verhuurder dit verzorgen, de kosten zullen in de huurprijs worden opgenomen. Dit kan alleen bij langdurige huurcontracten.
* Het pand is goed gesitueerd op de hoek van een bedrijventerrein. De op- en afrit van de A15 is op enkele minuten afstand gelegen, ook knooppunt Deil met goede ontsluiting naar alle windstreken is binnen 10 minuten bereikbaar.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door middel van servicekosten bij huurder in rekening worden gebracht. Huidige voorschot € 200,= per maand. De servicekosten omvatten tevens een deel van de kosten van het jaarlijks reinigen van de buitengevel (natuursteen), onderhoud voor buitenterrein en groenvoorziening.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Onder optie Huurprijs € 775,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 200,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1983 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 151 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 151 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten redelijk Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m