Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
De Panoven 17 in Geldermalsen 4191 GW

De Panoven 17

4191 GW Geldermalsen
Vraagprijs € 1.450.000,- k.k. Huurprijs € 11.000,- p.m. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Bedrijfsgebouw met opslag v.v. dockshelter, laboratorium, productieruimte deels met vloeistofdichte vloeren, brandwerende kluizen, bluskelder en kantoren. Op centraal in Nederland gelegen bedrijventerrein gelegen bedrijfscomplex met kantoren van totaal 2.236 m². Het gebouw bestaat uit een ruime bedrijfshal (976 m²) met dockshelter, 2 overheaddeuren en entresol (100 m²). Naastgelegen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2236 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsgebouw met opslag v.v. dockshelter, laboratorium, productieruimte deels met vloeistofdichte vloeren, brandwerende kluizen, bluskelder en kantoren.

Op centraal in Nederland gelegen bedrijventerrein gelegen bedrijfscomplex met kantoren van totaal 2.236 m².
Het gebouw bestaat uit een ruime bedrijfshal (976 m²) met dockshelter, 2 overheaddeuren en entresol (100 m²). Naastgelegen productieruimte/laboratorium (456 m²) met een vrije hoogte van circa 5 meter. Deze ruimte is voorzien van vloeistofdichte vloer, bluskelder en twee brandvertragende kluizen. Aan de voorzijde zijn de werkplaatsen (198 m²) en net afgewerkte kantoren (506 m²) gelegen. Het ruime magazijn en de aanwezigheid van een dockshelter maakt dit complex uitermate geschikt voor een logistiek of productiebedrijf.

VRAAGPRIJS:
€ 1.450.000,= k.k.

HUURPRIJS
€ 11.000,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Representatieve entree tot de kantoren, met receptie en directiekantoor. Archiefruimte, toiletten en 2e kantoor. Trap naar de verdieping, met drie ruime kantoren, serverruimte, toiletgroep, ruime vergaderruimte en kantine. Daarnaast zijn er twee laboratoriumruimten en een archiefruimte. Met beperkte aanpassingen zijn deze laboratoria weer geschikt te maken als kantoor of vergaderruimte.

Vanuit de kantoren is het achtergelegen magazijn bereikbaar. Deze bedrijfshal is voorzien van een dockshelter, net sanitair en een entresolvloer, met een extra kantoorruimte. De entresol is voorzien van een takelinstallatie.

Via de brandwerende deuren komt u in de kleinere hal, welke thans als productieruimte en laboratorium wordt gebruikt. In deze hal zijn twee brandvertragende kluizen en een 'hotroom' aanwezig. Onder een deel van de hal is een bluskelder gesitueerd. Naast deze bijzonderheden beschikt deze hal over een overheaddeur. Via het laboratorium en de eerste hal zijn de twee werkplaatsen bereikbaar.

ERF/BUITENTERREIN:
Rondom is het terrein bestraat met klinkers en omheind. Hier zijn in totaal 26 parkeerplaatsen gerealiseerd.

OVERIGE:
* Het magazijn is thans voorzien van stellingen ten behoeve van opslag, deze kunnen van de huidige huurder worden overgenomen. De patchkast in de serverruimte kan desgewenst ook worden over genomen.
* Het achterste deel van de productiehal is voorzien van bluskelder (ca. 1,20 m diep). Deze bluskelder heeft een monoliet afgewerkte, onderheide betonvloer.
* Maximale vloerbelasting bedrijfsruimten 2.000 kg/m². De vloer bestaat uit een monoliet afgewerkte, onderheide en geïsoleerde betonvloer.
* De vrije hoogte in de bedrijfsruimte bedraagt 7 meter. De dakconstructie bestaat uit stalen dakplaten, steenwol isolatie, APP dakbedekking.
* De overheaddeur heeft een afmeting van 3.90 x 4.25 m.
* Het gebouw is voorzien van een alarminstallatie (ca. 2 jaar oud) en een brandmeldinstallatie.
* Pand is geheel voorzien van LED-verlichting.
* Kantoren zijn voorzien van airconditioning.
* Verwarming middels 3 heaters in de bedrijfsruimte, in de kantoren is centrale verwarming aanwezig.
* Voorafgaande aan de bouw in 1999 is de grond gesaneerd, documentatie is op aanvraag beschikbaar.
* Glasvezel ligt in de straat, nog niet in het gebouw aangesloten. Tevens is er een recht van opstal gevestigd op de strook grond grenzend aan de openbare weg t.b.v. de mantelbuis voor glasvezel.
* Oplevering in overleg. Na overleg met huidige huurder op korte termijn mogelijk.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen’ van de gemeente Geldermalsen en heeft als enkelbestemming ‘bedrijventerrein’.
Binnen deze bestemming mogen bedrijven tot milieucategorie 3.2. Het pand heeft diverse specifieke functieaanduidingen, waaronder 'risicovolle inrichting' en 'kunststofverwerkend bedrijf'.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal gedetailleerde bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, Kuipershof 2, telefoonnummer 0345-58 66 11.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaardt voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 1.450.000,- kosten koper Huurprijs € 11.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2236 m² Perceeloppervlakte 2985 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 700 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 1730 m² Oppervlakte kantoorruimte 506 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 26 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
1730 m²
Vrije hoogte
700 cm
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
506 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco

Video's

Plattegronden

De Panoven 17 in Geldermalsen 4191 GW De Panoven 17 in Geldermalsen 4191 GW

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.