Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
De Aaldor - Kavel 2 in Geldermalsen 4191 PC

De Aaldor - Kavel 2

4191 PC Geldermalsen
Koopprijs € 585.075,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Bouwrijpe grond, kavel van 4.035 m², geschikt voor volumineuze detailhandel. De prijs per m² bedraagt € 145,= kosten koper, exclusief BTW. Op het bedrijvenpark Hondsgemet, direct aan de A15 gelegen bouwrijpe grond met eventueel bedrijfsbebouwing naar wens (geen bouwclaim). Hondsgemet is een ideale vestigingsplaats voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening van midden- en kleinbedrijf....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouwrijpe grond, kavel van 4.035 m², geschikt voor volumineuze detailhandel. De prijs per m² bedraagt € 145,= kosten koper, exclusief BTW.

Op het bedrijvenpark Hondsgemet, direct aan de A15 gelegen bouwrijpe grond met eventueel bedrijfsbebouwing naar wens (geen bouwclaim).

Hondsgemet is een ideale vestigingsplaats voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening van midden- en kleinbedrijf. Hondsgemet ligt in het hart van Nederland, op een zichtlocatie met een uitstekende bereikbaarheid vlakbij snelwegknooppunt Deil. Hier snijdt de A2 de A15. Het grondgebied wordt omsloten door de Randweg, Betuwelijn en de spoorlijn Geldermalsen-Tiel en ligt naast de A15 op nog geen kilometer afstand van de op- en afritten. Het bedrijventerrein is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers, bezoekers en personeel.

Kavel 2, oppervlakte 4.035 m², milieuklasse 1-2-3 (4 na vrijstelling), max. hoogte 12 m¹, prijs € 145,= per m² excl. BTW (kosten koper). Kavel 2 is geschikt voor volumineuze detailhandel, doch ook voor andere bebouwing te gebruiken en ligt aan De Aaldor.

Het bestemmingsplan is opgesteld door de gemeente Geldermalsen en geeft duidelijk de voorschriften weer voor de invulling van het bedrijventerrein Hondsgemet.
Onderstaand hebben wij middels een shortlist enkele belangrijke punten beschreven. Voor alle voorschriften verwijzen wij u naar het bestemmingsplan.
- Terrein is bouwrijp.
- Mogelijkheid tot het realiseren van een bedrijfsverzamelgebouw.
- Parkmanagement (terrein wordt middels een hekwerk afgesloten).
- Voldoende parkeerverplichting op eigen terrein.
- Anti-speculatiebeding van 5 jaar.*
- Uitstekende bereikbaarheid middels bushalte op de Randweg en directe ligging naast de A15.
- Hoogwaardig ontwerp. (met name de rand- en zichtzone, zie beeldkwaliteitplan)
- Vestigingsmogelijkheid voor bedrijven die behoren tot de milieucategorieën 1, 2 en 3.**
- Maximale bebouwingshoogte van 12 m¹.***
- De bouwkavel mag maximaal 60% bebouwd worden.****
- Afstand bebouwing tot aan de rooilijn bedraagt minimaal 5 m¹.*****
- Minimaal 10% van de kavel dient voorzien te zijn met groen.
- In het kader van Duurzaam Bouw zijn een aantal vaste en variabele maatregelen verplicht.

* Vrijstelling is mogelijk met goedkeuring B&W.
** Milieucategorie 4 is mogelijk na vrijstelling.
*** Hoger is mogelijk na vrijstelling tot 14,4 m¹.
**** 70% is mogelijk na vrijstelling.
***** Tot 3 m¹ is mogelijk na vrijstelling en positief advies van de commandant van de brandweer. Een aantal kavels hebben te maken met een bebouwingsvrije zone i.v.m. de aanwezigheid van de hoge snelheidslijn.

Het uitgebreide bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

Coöperatie Hondsgemet
Het parkmanagement van het bedrijventerrein wordt uitgevoerd door de Coöperatieve Vereniging Hondsgemet UA. Iedere verkrijger wordt automatisch lid van de coöperatie. De coöperatie verzorgt o.a. de beveiliging van het bedrijventerrein en de bewegwijzering. Meer informatie over het parkmanagement op Hondsgemet vindt u op de website https://www.hondsgemet.info.

Bij aankoop van een kavel is een éénmalige instapbijdrage aan de coöperatie verschuldigd, deze bedraagt € 1,= per m² excl. BTW (prijspeil 2018).
Daarnaast is een jaarlijkse bijdrage verschuldigd, deze bedraagt € 0,35 per m² excl. BTW per jaar.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopprijs € 585.075,- kosten koper Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 4035 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Ligging op bedrijventerrein hondsgemet. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit Op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station Op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. Op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
winkelruimte
Bouwvolume
60%
In units vanaf
4035 m²
Bouwhoogte
1200 cm
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.