Terug naar de resultaten
Verkocht
Rijnstraat 34 in Geldermalsen 4191 CL

Rijnstraat 34

4191 CL Geldermalsen
Vraagprijs € 249.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Buitenkans voor de 'out-of-the-box denkers' onder u! Op bedrijventerrein Lingewaarden staat deze ruime vrijstaande bedrijfswoning op 637 m² grond. Vanwege de ligging op het bedrijventerrein is alleen wonen op dit perceel niet toegestaan. Het object heeft de bestemming bedrijfswoning en kan gebruikt worden als bijvoorbeeld bedrijf met kantoorruimte, al dan niet gecombineerd met een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 159 m² In units vanaf 159 m²
Lees meer

Omschrijving

Buitenkans voor de 'out-of-the-box denkers' onder u!

Op bedrijventerrein Lingewaarden staat deze ruime vrijstaande bedrijfswoning op 637 m² grond.

Vanwege de ligging op het bedrijventerrein is alleen wonen op dit perceel niet toegestaan. Het object heeft de bestemming bedrijfswoning en kan gebruikt worden als bijvoorbeeld bedrijf met kantoorruimte, al dan niet gecombineerd met een ondergeschikte woonfunctie.

Het gebouw heeft een oppervlakte van 159 m² en is gebouwd in 1972.

VRAAGPRIJS:
€ 249.000,= k.k.

INDELING:
Entree aan de achterzijde van de bedrijfswoning, hal met meterkast en toilet, woonkamer met schouw, schuifdeuren naar eetkeuken met keukenblok in L-vorm, bijkeuken met tuindeur, 4 werk-/slaapkamers allen met tuindeur, royale badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en toilet.

Achter de bedrijfswoning is een bedrijfshal / voormalige garage aanwezig van 34 m².

De belangrijkste kenmerken van deze bedrijfswoning:
- Alles gelijkvloers
- Ruime woonkamer en eetkeuken
- Aangebouwde opslagruimte achter het huis van 34 m²

OMGEVING:
Dit pand is gelegen aan de rand van bedrijventerrein Lingewaarden, welke de overgang vormt richting het centrum en woongebied. Het heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van winkelvoorzieningen (Albert Heijn op loopafstand) en de locatie vlakbij de Randweg zorgt voor een goede bereikbaarheid.

OVERIGE:
* Perceel 637 m².
* CV-ketel van 2016.
* Op het perceel rust nog een Nazorgplan Wet Bodembescherming. In het verleden is in de omgeving van dit perceel de grond gesaneerd. De grond is toen opgenomen in een zorgplan. Dit houdt in dat indien er in de grond wordt gegraven er speciale maatregelen nodig zijn met een meldingsplicht bij bevoegd gezag.

LOCATIE:
De huidige gemeente Geldermalsen is op 1 januari 1978 ontstaan uit samenvoeging van de voormalige gemeenten Beesd, Buurmalsen, Deil en Geldermalsen. De nieuwe gemeente werd, met een oppervlakte van ruim 10.000 hectare, één van de grootste gemeenten van de West Betuwe. De gemeente telt in totaal circa 26.000 inwoners. Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente Geldermalsen. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 249.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1972 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 159 m² Perceeloppervlakte 637 m² Vrije hoogte 240 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 159 m² Energie Energieklasse D Energie einddatum 15-04-2026 Diversen In units vanaf 159 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Redelijk, goed Onderhoud buiten Redelijk, goed Afstand tot snelwegafrit Op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station Op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. Op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Toilet, pantry
Oppervlakte
159 m²
In units vanaf
159 m²
Vrije hoogte
240 cm

Plattegronden

Rijnstraat 34 in Geldermalsen 4191 CL

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.