Terug naar de resultaten
Verkocht
De Iepenwei 6 in Geldermalsen 4191 PD

De Iepenwei 6

4191 PD Geldermalsen
Vraagprijs € 1.275.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Op bedrijvenpark Hondsgemet gelegen modern bedrijfspand (460 m²) met kantoor 242 m² en overdekte stallingsruimte t.b.v. 6 vrachtwagens. Dit zeer representatieve pand staat op 3.530 m² eigen grond en is gebouwd in 2011. Vraagprijs € 1.275.000,= k.k. en excl. BTW Indeling: Begane grond kantoor: entree in kantoorruimte met dubbele deuren, gang met meterkast en 2 toiletgroepen, 2 kantoren, kantine...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 702 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijvenpark Hondsgemet gelegen modern bedrijfspand (460 m²) met kantoor 242 m² en overdekte stallingsruimte t.b.v. 6 vrachtwagens.

Dit zeer representatieve pand staat op 3.530 m² eigen grond en is gebouwd in 2011.

Vraagprijs € 1.275.000,= k.k. en excl. BTW

Indeling:
Begane grond kantoor: entree in kantoorruimte met dubbele deuren, gang met meterkast en 2 toiletgroepen, 2 kantoren, kantine met keukenblok, archiefruimte. Vanuit de bedrijfsruimte is het magazijn bereikbaar.
Verdieping kantoor: overloop, royale kantoorruimte, casco ruimte t.b.v. toekomstige toiletgroep, magazijn.

Bedrijfsruimte bestaande uit een werkplaats van 356 m² met 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren, magazijn met trapkast, kleine verdiepingsvloer boven afgesloten berging van 29 m². Separate wasplaats met eigen overheaddeur.
De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van 8 meter en wordt verwarmd middels vloerverwarming (warmtepomp).

Aan de andere zijde van het perceel staat een vrijstaande stallingsruimte van 30 x 10 meter met een vrije hoogte van 5 meter.
Deze stallingsruimte beschikt over 6 overheaddeuren en wordt niet verwarmd. Dit is wel voorbereid d.m.v. vloerverwarmingsslangen.

Overige:
* Het gebouw wordt verwarmd en gekoeld middels warmte pomp installatie. Deze duurzame installatie in combinatie met de led-verlichting en goede isolatievoorzieningen maakt van het gebouw een energiezuinig object.
* Het buitenterrein is geheel verhard en omheind. Aan de straatzijde is een elektrisch bedienbare schuifpoort aanwezig.
* Het hoofdgebouw is voorzien van een brandmeldinstallatie en alarmsysteem.
* De kantoorruimte op de verdieping is nog niet geheel afgewerkt. Een deel van de verdieping was als uitbreidingsruimte bedoeld en nog niet in gebruik genomen.
* Het object is gelegen op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet. Het terrein is beveiligd middels buiten kantoortijden een bewaakt toegangssysteem. Er is een glasvezelaansluiting (op het terrein, niet in het gebouw aanwezig), bewegwijzering, etc. Elke eigenaar op het terrein wordt verplicht lid van Coöperatie Hondsgemet. De jaarlijkse bijdrage is € 2.500,= excl. BTW.
* Oplevering in overleg te bepalen.

Locatie:
De huidige gemeente Geldermalsen is op 1 januari 1978 ontstaan uit samenvoeging van de voormalige gemeenten Beesd, Buurmalsen, Deil en Geldermalsen. De nieuwe gemeente werd, met een oppervlakte van ruim 10.000 hectare, één van de grootste gemeenten van de West Betuwe. De gemeente Geldermalsen telt op dit moment in totaal ca. 26.000 inwoners.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente Geldermalsen. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt de gemeente Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade. Koopavond op vrijdag.

Algemeen:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hondsgemet-Zuid 2017’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 1.275.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 702 m² Perceeloppervlakte 3530 m² Vrije hoogte 800 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 460 m² Oppervlakte kantoorruimte 242 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 25 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Bedrijvenpark Hondsgemet aan de A15. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Oppervlakte
460 m²
Vrije hoogte
800 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
242 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
3530 m²
Uitbreidingsmogelijkheid
240 m²

Plattegronden

De Iepenwei 6 in Geldermalsen 4191 PD De Iepenwei 6 in Geldermalsen 4191 PD

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.