Terug naar de resultaten
Verkocht
De Iepenwei 14 C in Geldermalsen 4191 PD

De Iepenwei 14 C

4191 PD Geldermalsen
Vraagprijs € 169.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

102 m² bedrijfsruimte met 100 m² kantoor/showroom. Op bedrijventerrein Hondsgemet, welk is gelegen direct aan de Rijksweg A15, is deze kleinschalige bedrijfs-/kantoorruimte beschikbaar. Oppervlakte 202 m² bestaande uit 102 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 100 m² kantoor-/showroomruimte of opslagruimte op de verdieping. De begane grond is voorzien van een elektrisch bedienbare...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 202 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

102 m² bedrijfsruimte met 100 m² kantoor/showroom.

Op bedrijventerrein Hondsgemet, welk is gelegen direct aan de Rijksweg A15, is deze kleinschalige bedrijfs-/kantoorruimte beschikbaar.

Oppervlakte 202 m² bestaande uit 102 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 100 m² kantoor-/showroomruimte of opslagruimte op de verdieping.

De begane grond is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. De verdieping is voorzien van een pantry en toilet.

Bij de unit horen 3 eigen parkeerplaatsen op het ruime parkeerterrein direct voor de deur. Het terrein is omheind en ruim opgezet voor een verzamelgebouw.

VRAAGPRIJS:
€ 169.000,= k.k. excl. BTW

INDELING:
Begane grond: Bedrijfsruimte van 102 m² op de begane grond, meterkast, elektrisch bedienbare overheaddeur.

Verdieping: open kantoor-/showroomruimte, thans deels in gebruik als opslagruimte voor kleine materialen, pantry, toilet.

ERF/BUITENTERREIN:
Bij het pand horen 3 parkeerplaatsen welke op het gemeenschappelijke buitenterrein zijn gelegen. Het buitenterrein is recent vergroot en opnieuw aangelegd.

OVERIGE:
* Bouwjaar 2009.
* Oplevering in overleg.
* De elektrisch bedienbare overheaddeur is 3,32 meter breed en 2,92 meter hoog. De vrije hoogte op de begane grond bedraagt 3,11 meter.
* De vloerbelasting van de begane grond bedraagt 1.000 kg/m² en op de verdieping 400 kg/m².
* De unit is voorzien van eigen aansluitingen gas, water en elektra. Glasvezel ligt tot in de meterkast. Thans niet in gebruik.
* Verplichte deelname aan parkmanagement Hondsgemet voor beveiliging terrein e.d. Kosten € 86,39 per jaar.
* Bijdrage aan de vereniging van Eigenaren € 667,75 per jaar (prijspeil 2019), exclusief schoonmaakkosten ramen wassen (2x
per jaar) en gevelreiniging (1x per jaar) € 95,= per jaar.
* De VvE betreft een actieve vereniging met een positief saldo voor toekomstig groot onderhoud.
* Condities koop: kosten koper, de koopsom wordt met BTW belast, koopovereenkomst conform model NVM.

LOCATIE:
Bedrijventerrein Hondsgemet ligt in het hart van Nederland, op een zichtlocatie langs de A15 direct aan de op- en afritten. Het bedrijventerrein is centraal in het land gelegen, op korte afstand gelegen van knooppunt Deil waar A2 en A15 elkaar snijden. Het grondgebied wordt omsloten door de Randweg, Betuwelijn en de spoorlijn Geldermalsen-Tiel. Het bedrijventerrein is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers, bezoekers én personeel.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente Geldermalsen. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt de gemeente Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade. Koopavond op vrijdag.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Hondsgemet Zuid’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ en gebiedsaanduiding ‘wetgevingzone- afwijking categorie 4’. Bedrijven in de categorie 1,2 en 3 uit de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Milieucategorie 4 kan onder voorwaarden en middels een omgevingsvergunning door het college van B&W worden toegestaan. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 169.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 202 m² Perceeloppervlakte 1293 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 311 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 102 m² Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.61 Energie einddatum 20-09-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
102 m²
Vrije hoogte
311 cm
Vloerbelasting
1000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
100 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen

Plattegronden

De Iepenwei 14 C in Geldermalsen 4191 PD De Iepenwei 14 C in Geldermalsen 4191 PD

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.