Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Gerdina'S Hof 3 - 5 in Geldermalsen 4191 MX

Gerdina's Hof 3 - 5

4191 MX Geldermalsen
Vraagprijs € 550.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Multi functionele bedrijfsruimte met kantoor- en opslagruimte (1.290 m²). Op het bedrijventerrein 'West Betuwe' gelegen bedrijfshal met inpandige showroom, kantoor, expeditieruimte en opslag op de verdieping. De bedrijfsruimte is aan beide zijden van het pand goed bereikbaar, alsmede via de expeditieruimte. Door de indeling en ligging is het pand zeer geschikt voor productiebedrijven. Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1245 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Multi functionele bedrijfsruimte met kantoor- en opslagruimte (1.290 m²).

Op het bedrijventerrein 'West Betuwe' gelegen bedrijfshal met inpandige showroom, kantoor, expeditieruimte en opslag op de verdieping.

De bedrijfsruimte is aan beide zijden van het pand goed bereikbaar, alsmede via de expeditieruimte. Door de indeling en ligging is het pand zeer geschikt voor productiebedrijven.

Het voorste deel van het gebouw (showroom, deel kantoor begane grond en deel buitenterrein) is verhuurd aan een bedrijf dat zonweringen verkoopt. Dit contract loopt nog tot eind 2020.
De rest van het gebouw is beschikbaar voor eigen gebruik door een nieuwe eigenaar of huurder.

VRAAGPRIJS:
€ 550.000,= k.k.
Huur van het gebouw is bespreekbaar.

INDELING:
Kantoorgedeelte aan de voorzijde:
Entree met toiletgroep, meterkast en trapopgang, showroom met achtergelegen kantoor en toegang tot de bedrijfsruimte. Op de verdieping gelegen open werkruimte, kantoor, ruime kantine met modern keukenblok.

De bedrijfsruimte beslaat 455 m² en is voorzien van twee overheaddeuren met loopdeur, toiletgroep en grotendeels van een verdiepingsvloer.
Rond 2002 is de bedrijfsruimte uitgebouwd met 120 m² bedrijfshal aan de achterzijde en een expeditieruimte van 117 m².

AFMETINGEN:
Showroom en kantoor BG (deels verhuurd): circa 118 m²
Kantoorruimte verdieping: circa 17 m²
Bedrijfsruimte BG: circa 575 m² (excl. toilet- en stookruimte)
Expeditieruimte: circa 117 m²
Werk-/opslagruimte verdieping: circa 418 m²
Kantine verdieping: circa 24 m²

ERF/BUITENTERREIN:
Op eigen terrein zijn een aantal parkeerplaatsen aanwezig en voor het pand zijn parkeerplaatsen aan de openbare weg beschikbaar.

BOUWWIJZE:
Het geheel is opgebouwd met een stalen spantenconstructie, de gevels zijn deels metselwerk en deels voorzien van (geïsoleerde) gevelprofielplaten, betonnen begane grondvloer en houten verdiepingsvloer.
In 2015 is het pand aan de buitenzijde gemoderniseerd.

OVERIGE:
* Inzage in het huurcontract op aanvraag mogelijk. Huurder betaald een interessante huurprijs voor de ruimte.
* Het gehele gebouw is voorzien van LED-verlichting.
* De vrije hoogte van de bedrijfsruimte is 6 meter, ter plaatse van de verdiepingsvloer is de vrije hoogte circa 3 meter. De vrije hoogte van de expeditieruimte meet circa 3,5 meter.
* Het perceel is 1.517 m² groot.
* De kantoorruimte op de begane grond is voorzien van een laminaatvloer, op de verdieping ligt een underlayment vloer. Beiden worden verwarmd middels een gasgestookte CV-ketel.
* De bedrijfshal wordt verwarmd middels een gasgestookte CV-ketel, daarnaast is er een direct gestookte heater aanwezig.
* Door vrijwel het gehele pand zijn krachtstroom- en luchtaansluitingen aanwezig.
* Gelijktijdig met de aanbouw (circa 2002) is de dakbedekking van het oorspronkelijke pand vernieuwd.
* Op het bedrijventerrein West-Betuwe bestaat de mogelijkheid voor een glasvezelaansluiting.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, Kuipershof 2, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 550.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1984 Bouwjaar toelichting Oorspronkelijk bouwjaar Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1245 m² Perceeloppervlakte 1517 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 600 cm Oppervlakte kantoorruimte 135 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.67 Energie einddatum 03-12-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud buiten toel. In 2015 gemoderniseerd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Oppervlakte
1110 m²
Vrije hoogte
600 cm
Vrije overspanning
15 m
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
135 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Plattegronden

Gerdina'S Hof 3 - 5 in Geldermalsen 4191 MX Gerdina'S Hof 3 - 5 in Geldermalsen 4191 MX

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.