Terug naar de resultaten
Te koop
De Chamotte 6 - 8 in Geldermalsen 4191 GT

De Chamotte 6 - 8

4191 GT Geldermalsen
Vraagprijs € 425.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Op bedrijventerrein gelegen vrijstaand bedrijfspand van ca. 120 m² met geschakelde ruime bedrijfswoning. Deze bedrijfswoning met kleinschalig bedrijfspand is op bedrijventerrein 'Hoge Weide' gelegen op een perceel van 1.105 m² eigen grond. De bedrijfsruimte is in 1985 gebouwd en ingericht als kantoor, showroom en werkplaats. Aan de achterzijde van het gebouw is ruimte voor uitbreiding indien...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 119 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein gelegen vrijstaand bedrijfspand van ca. 120 m² met geschakelde ruime bedrijfswoning.

Deze bedrijfswoning met kleinschalig bedrijfspand is op bedrijventerrein 'Hoge Weide' gelegen op een perceel van 1.105 m² eigen grond. De bedrijfsruimte is in 1985 gebouwd en ingericht als kantoor, showroom en werkplaats. Aan de achterzijde van het gebouw is ruimte voor uitbreiding indien gewenst.
De bedrijfswoning heeft een bruto inhoud van ca. 747 m³, 175 m² woonoppervlak en beschikt naast natuurlijk een woonkamer en keuken ook over een slaap- en badkamer op de begane grond. Afwerking en onderhoud verdienen op diverse punten aandacht in het gebouw maar zoekt u een ruim woonhuis met flinke tuin en een werkplaats of bedrijf aan huis? Dan is dit uw kans!

VRAAGPRIJS:
€ 425.000,= k.k.

INDELING WOONHUIS:
Begane grond: hal met toilet en meterkast, L-vormige woonkamer met ingebouwde houtkachel en plavuizenvloer, aparte woonkeuken met keuken in hoekopstelling voorzien van vaatwasser, oven en koelkast, kantoor- of slaapkamer, doorgang naar achterportaal met toegang naar slaapkamer met schuifpui naar tuin en badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel. Zowel vanuit huis als direct vanaf de straatzijde is de garage toegankelijk, waarvan het achterste deel in gebruik is als bijkeuken met cv-opstelling en witgoed aansluitingen.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel. Daar de waterleiding in de vloer heeft gelekt is deze thans afgesloten waardoor er geen warm water meer is in deze 2de badkamer.
Vlizotrap naar bergzolder.
Bouwjaar woonhuis 1995.

INDELING BEDRIJFSGEBOUW:
Entree, showroom met inpandig kantoor, keuken, toilet, eigen c.v., werkplaats met betonvloer en overheaddeur.
Geheel houten verdiepingsvloer.
Bouwjaar bedrijfsruimte 1985.

OVERIGE:
- Aan de achterzijde van de werkplaats is een fundering aanwezig voor een uitbreiding van 4 x 10 meter.
- Dak van de bedrijfsruimte is van eterniet.
- De interne afwerking is nog geheel origineel, dit geldt zowel voor de woning als de bedrijfsruimte.
- Voor het pand is parkeergelegenheid op eigen terrein. Achter en naast het woonhuis is een ruime tuin aanwezig. Aan de achterzijde kijkt men uit op sloot, groen en sportvelden.
- Oplevering in overleg.

LOCATIE:
Het object staat op korte afstand van het winkelgebied van Geldermalsen, met een uitgebreid winkelaanbod en horeca. Ook zijn er diverse basisscholen op fietsafstand te vinden, en op de fiets kun je met een 10 minuten op het NS-station zijn. De rijkswegen A2 en A15 bevinden zich op enkele autominuten van het object.

De huidige gemeente West-Betuwe is januari 2019 ontstaan door middel van een samenvoeging van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. West-Betuwe telt in totaal 26 kernen, waarvan Geldermalsen de grootste is. De gemeente West-Betuwe heeft ca. 50.200 inwoners. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal woont in Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente West-Betuwe. Centraal in het land gelegen wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.
Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt de gemeente Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade. Koopavond op vrijdag.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 425.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 119 m² Woonoppervlakte 175 m² Perceeloppervlakte 1105 m² Vrije hoogte 390 cm Oppervlakte kantoorruimte 9 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten
Oppervlakte
110 m²
Vrije hoogte
390 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
9 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.