Terug naar de resultaten
Te koop
De Aaldor in Geldermalsen 4191

De Aaldor

4191 Geldermalsen
Vraagprijs € 184.000,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

Nog slechts enkele units beschikbaar! Betaalbare en duurzame bedrijfsruimten in nieuw te realiseren verzamelgebouw. Aan de Aaldor, op het gewilde bedrijventerrein Hondsgemet, ontwikkelt VKV-bouwgroep een bedrijfsverzamelgebouw, dit keer bestaande uit 3 verschillende typen bedrijfsunits en één kantoorunit. Op dit moment is er nog slechts 1 type bedrijfsunit beschikbaar. Dit type unit is gelegen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 217 m² In units vanaf 217 m²
Lees meer

Omschrijving

Nog slechts enkele units beschikbaar! Betaalbare en duurzame bedrijfsruimten in nieuw te realiseren verzamelgebouw.

Aan de Aaldor, op het gewilde bedrijventerrein Hondsgemet, ontwikkelt VKV-bouwgroep een bedrijfsverzamelgebouw, dit keer bestaande uit 3 verschillende typen bedrijfsunits en één kantoorunit.
Op dit moment is er nog slechts 1 type bedrijfsunit beschikbaar.

Dit type unit is gelegen in de zijgevel van het complex en heeft een oppervlakte van 217 m², waarvan 130 m² op de begane grond en deels een verdiepingsvloer van 87 m².
Het pand is nog in ontwikkeling, dus wilt u een volledige verdiepingsvloer of juist een kleinere verdiepingsvloer? Het is nog mogelijk!

Het pand wordt geheel volgens de huidige duurzaamheidsstandaarden gebouwd. Dat betekent onder andere geen gasaansluiting, maar verwarming middels een warmtepomp. De begane grond wordt standaard voorzien van vloerverwarmingsslang, waarna uit meerdere opties kan worden gekozen voor de warmtepomp. Wilt u volledig energieneutraal werken? Dat kan! We doen u graag een aanbieding voor zonnepanelen op het dak.

De bedrijfsunits beschikken allemaal over 4 parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen liggen op het omliggende, mandelige terrein.

Prijs unit type 1: VERKOCHT
Prijs unit type 2: VERKOCHT
Prijs unit type 3: € 184.000,= vrij op naam en exclusief btw (bedrijfshal met 2/3de verdiepingsvloer)
Prijs unit type 4: VERKOCHT

OVERIGE:
- Vrije hoogte units type 3 begane grond circa 4,5 m.
- Draagvermogen begane grond 1.500 kg/m².
- Draagvermogen verdieping 300 kg/m².
- De ruimten worden standaard uitgevoerd met een elektrisch bedienbare overheaddeur en een toilet waarvan de plaats nog zelf te bepalen is.
- Ten behoeve van het regelen van gemeenschappelijke zaken met de andere eigenaren van de units, zoals een gezamenlijke opstal verzekering en regelen regulier onderhoud aan het gebouw en het gezamenlijke terrein, zal een vereniging van eigenaren worden opgericht.
- Coöperatie Hondsgemet verzorgt het parkmanagement van het bedrijventerrein. Hieronder valt o.a. beveiliging van het terrein en beheer glasvezelnetwerk. Via de VvE wordt de ledenbijdrage aan het parkmanagement geïnd.
- De units worden casco opgeleverd maar voorzien van basisinstallaties. U kunt de inrichting zelf verzorgen of de ontwikkelaar maakt graag een offerte op maat voor afwerking naar uw wensen.
- Oplevering afhankelijk start bouw, planning september/oktober 2020.
- De foto's in deze presentatie betreffen foto's van het reeds gerealiseerde project aan De Iepenwei 16 en geven een goede indicatie van het afwerkingsniveau.

BASISINSTALLATIES:
* Meterkast met aansluitingen elektra en water. De elektra aansluiting is tenminste 3 x 25 A, inclusief een groepenkast met een hoofdschakelaar en een aardlekschakelaar.
* Zowel de begane grond als de verdieping worden voorzien van TL armaturen (4 op begane grond en 2 verdieping), een schakelaar en 2 wandcontactdozen van het type opbouw.
* Glasvezel wordt middels een mantelbuis tot in de meterkast gebracht, bedrijfsklaar inclusief modem.
* Onder de basisinstallaties valt uiteraard ook de riolering in de unit, waar een vrijhangend betegeld en afgewerkt toilet op wordt aangesloten.
* Qua verwarming kan worden gekozen voor een warmtepomp voor de begane grond of een fancoil voor de verdiepingen. Ook een warmtepomp in combinatie met een fancoil unit is mogelijk. Dat wil zeggen op de verdieping een verwarmings- en airco systeem in plaats van verkoeling door middel van de warmtepomp. Een combinatie met zonnepanelen op het dak is mogelijk. Warmtepomp, fancoil en zonnepanelen vallen onder het meerwerk.

ERF-/ BUITENTERREIN:
Het buitenterrein wordt verhard met betonklinkers, het niet verharde deel wordt beplant met graszoden. Buitenterrein wordt omheind met dubbel staafmat hekwerk. Aan de straatzijde wordt een reclamezuil geplaatst waar de bedrijfsnamen en huisnummers op worden aangegeven.

BOUWWIJZE:
Onderheide, betonnen geïsoleerde vloer, stalenconstructie met sandwichpanelen dak voorzien van kunststof pvc dakbedekking. Buitenwanden bestaande uit PIRplus wandpanelen, binnenwanden bestaan uit gasbetonelementen. Kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas.

LOCATIE:
Bedrijventerrein Hondsgemet ligt in het hart van Nederland, op een zichtlocatie langs de A15 direct aan de op- en afritten. Het bedrijventerrein is centraal in het land gelegen, op korte afstand gelegen van knooppunt Deil waar A2 en A15 elkaar snijden. Het grondgebied wordt omsloten door de Randweg, Betuwelijn en de spoorlijn Geldermalsen-Tiel. Het bedrijventerrein is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers, bezoekers én personeel.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Hondsgemet-Zuid’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Toegestaan zijn bedrijven in de categorie 1 t/m 3 uit de staat van bedrijfsactiviteiten. Na vergunningverlening door de gemeente West-Betuw is, al dan niet onder voorwaarden, ook een bedrijf in milieucategorie 4 toegestaan.Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 184.000,- vrij op naam Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting afhankelijk start bouw, planning september/oktober 2020 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2020 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 217 m² Perceeloppervlakte 2184 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 445 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 217 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. nieuwstaat Onderhoud buiten toel. nieuwstaat
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Prijs
€ 184.000,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
217 m²
In units vanaf
217 m²
Vrije hoogte
445 cm
Vrije overspanning
9 m
Vloerbelasting
1500 kg/m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring