Terug naar de resultaten
Verkocht
Bosmanskamp 6 - 8 in Geldermalsen 4191 MV

Bosmanskamp 6 - 8

4191 MV Geldermalsen
Vraagprijs € 375.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Werkplaats 598 m² met kantine, 168 m² verdiepingsvloer en buitenterrein. Op bedrijventerrein Hoge Weide gelegen bedrijfsruimte van 598 m² waarvan 49 m² kantine / sanitair. Er is een verdiepingsvloer aanwezig van 168 m². Het pand is gebouwd in 1990 en staat op 1.198 m² eigen grond. Dit pand is een ideale vestigingsplaats voor garagebedrijven of andere werkplaatsen. Het pand is voorheen in...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 815 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Werkplaats 598 m² met kantine, 168 m² verdiepingsvloer en buitenterrein.

Op bedrijventerrein Hoge Weide gelegen bedrijfsruimte van 598 m² waarvan 49 m² kantine / sanitair.
Er is een verdiepingsvloer aanwezig van 168 m².
Het pand is gebouwd in 1990 en staat op 1.198 m² eigen grond.

Dit pand is een ideale vestigingsplaats voor garagebedrijven of andere werkplaatsen. Het pand is voorheen in gebruik geweest als de truck locatie van Tyrecenter Nout.

VRAAGPRIJS:
€ 375.000,= k.k.

INDELING:
Entree middels 1 van de 3 overheaddeuren in de voorgevel of de loopdeur in de zij- of achtergevel. De werkplaats is voorzien van een smeerput en een vloeistof dichte vloer.

Er is een kantine met keukenblok aanwezig en een wasruimte met toilet.
De verdieping kan gebruikt worden als opslagruimte of archief.

OVERIGE:
* De overheaddeuren zijn 4 x 4,25 meter. Vrije hoogte 4,5 meter.
* Vloerbelasting max. 2.000 kg/m².
* Aanvaarding op korte termijn mogelijk indien gewenst.
* Aan de achterzijde van het gebouw is een perceel buitenterrein van 190 m² aanwezig. Dit perceel is bestraat en omheind en bereikbaar via de naast het pand gelegen oprit.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’ en heeft als bestemming ‘bedrijven in de categorie 1 ten met 3.2’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 375.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk. BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 815 m² Perceeloppervlakte 1198 m² Vrije hoogte 490 cm Oppervlakte kantoorruimte 49 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
766 m²
Vrije hoogte
490 cm
Vrije overspanning
12 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
49 m²
Aantal verdiepingen
1

Video's

Plattegronden

Bosmanskamp 6 - 8 in Geldermalsen 4191 MV Bosmanskamp 6 - 8 in Geldermalsen 4191 MV

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.