Terug naar de resultaten
Verkocht
De Iepenwei 14 J in Geldermalsen 4191 PD

De Iepenwei 14 J

4191 PD Geldermalsen
Koopprijs € 150.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Deze kleinschalige bedrijfsruimte (circa 102 m²) met keurige kantoor-/showroomruimte op de verdieping (circa 89 m²) is gelegen op Bedrijventerrein 'Hondsgemet'. Dit jonge bedrijventerrein is op gunstige afstand van Rijksweg A15 en Knooppunt Deil gelegen, waardoor zeer centraal in het land. De unit is voorzien van een overheaddeur, de kantoor-showroomruimte is afgewerkt met o.a. een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 191 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Deze kleinschalige bedrijfsruimte (circa 102 m²) met keurige kantoor-/showroomruimte op de verdieping (circa 89 m²) is gelegen op Bedrijventerrein 'Hondsgemet'.
Dit jonge bedrijventerrein is op gunstige afstand van Rijksweg A15 en Knooppunt Deil gelegen, waardoor zeer centraal in het land. De unit is voorzien van een overheaddeur, de kantoor-showroomruimte is afgewerkt met o.a. een plavuizenvloer, systeemplafond en een keukenopstelling.

Er behoren 2 parkeerplaatsen tot de unit welke op het bijbehorende terrein, wat onverdeeld eigendom is van alle eigenaren van een bedrijfsunit in dit gebouw, zijn gelegen.

KOOPSOM:
€ 150.000,= k.k.

INDELING:
Entree, hal met trapopgang, meterkast en toegang tot de bedrijfsruimte met elektrische overheaddeur, uitstortspoelbak en douche.

Op de verdieping is een keurig afgewerkte open ruimte gelegen voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming, systeemplafond met armaturen, toiletruimte en keukenopstelling voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en aansluiting voor vaatwasmachine.

ERF/BUITENTERREIN:
De bedrijfsunit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw met omliggend een mandelig (= onverdeeld eigendom) perceel met parkeergelegenheid.

AFMETINGEN:
Bedrijfsruimte: circa 102 m²
Kantoorruimte: circa 89 m²

OVERIGE:
* In de verdiepingsvloer is een uitsparing aanwezig, waardoor het mogelijk is goederen met een heftruck naar de verdieping te vervoeren. Tevens geeft deze uitsparing extra lichtinval op de begane grond.
* Belastbaar gewicht begane grond 1000 kg/m², verdiepingsvloer 400 kg/m².
* Bouwjaar 2009. De in het pand aanwezige CV-ketel is ook van 2009.
* Bij koop wordt een koper van rechtswege lid van de mandeligheid (soort Vereniging van Eigenaren) en van de Coöperatie Parkmanagement Hondsgemet. Deze Coöperatie regelt o.a. beveiliging van het bedrijventerrein en andere voorzieningen welke collectief worden geregeld zoals bewegwijzering, uitgebreide informatie over het parkmanagement kunt u vinden via www.hondsgemet.info.
* De jaarlijkse bijdrage aan de vereniging van eigenaren bedraagt € 667,75, de bijdrage aan Hondsgemet is jaarlijks € 86,39 (prijspeil 2019).
* Bedrijventerrein Hondsgemet is voorzien van een glasvezelnet.
*Oplevering is op korte termijn mogelijk indien gewenst.

VOORWAARDEN BIJ KOOP:
Koopakte:
Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)

Notaris:
Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.

Waarborgsom:
Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.

Financiering:
Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

LOCATIE:
Bedrijventerrein Hondsgemet is gelegen in de oksel van Rijksweg A15, nabij Knooppunt Deil waar A15 en A2 elkaar kruisen. Het Bedrijventerrein is centraal in het land gelegen en kent een goede bereikbaarheid voor klanten, personeel en leveranciers. Hondsgemet maakt onderdeel uit van de Gemeente Geldermalsen welke met haar ruim 10.000 hectare grondoppervlak, één van de grootste gemeenten van de Betuwe is.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente Geldermalsen. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hondsgemet-Zuid’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijfsdoeleinden’ in de milieucategorie 1 t/m 3. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Overdracht Status Verkocht Koopprijs € 150.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 191 m² Perceeloppervlakte 105 m² Oppervlakte kantoorruimte 89 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
102 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
89 m²
Aantal verdiepingen
1
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring