Terug naar de resultaten
Te koop
Van Dam Van Isseltweg 4 - 4A in Geldermalsen 4191 KC

Van Dam van Isseltweg 4 - 4a

4191 KC Geldermalsen
Vraagprijs € 1.300.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Vrijstaand kantoorgebouw 630 m² met voorgelegen karakteristieke woonvilla. Aan de rand van het centrum van Geldermalsen, naast het gemeentehuis, staat dit vrijstaande kantoorgebouw met zeer royaal parkeerterrein en een voorgelegen vrijstaande woonvilla (bedrijfswoning). Het geheel staat op 2.770 m² eigen grond. Het kantoor heeft een vloeroppervlakte van 375 m² begane grond en 255 m² op de 1ste...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 630 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Vrijstaand kantoorgebouw 630 m² met voorgelegen karakteristieke woonvilla.

Aan de rand van het centrum van Geldermalsen, naast het gemeentehuis, staat dit vrijstaande kantoorgebouw met zeer royaal parkeerterrein en een voorgelegen vrijstaande woonvilla (bedrijfswoning). Het geheel staat op 2.770 m² eigen grond.

Het kantoor heeft een vloeroppervlakte van 375 m² begane grond en 255 m² op de 1ste verdieping. De villa heeft een bruto vloeroppervlak van ca. 255 m². Gebruiksoppervlakte 167 m². Het woonhuis wordt in bewoonde staat opgeleverd, het kantoor is leeg te aanvaarden.

VRAAGPRIJS:
€ 1.300.000,= k.k.

INDELING:
Indeling woonhuis:
Begane grond: entree middels een dubbele voordeur, hal met toilet en toegang naar kelder, keuken aan de voorzijde van het huis, bijkeuken met granito vloer, meterkast en cv-opstelling, woonkamer met erker.

Kelder: bergruimte en hobbyruimte op stahoogte.

1ste verdieping: ruime overloop met glas-in-loodraam, 3 slaapkamers, toilet, diverse inbouwkasten, badkamer met douche, dubbele wastafel en ligbad.

2de verdieping: hoge ruimte in gebruik als hobbykamer, 2 kleine en eenvoudig afgewerkte slaapkamers.

Indeling kantoor:
Begane grond: tochtsluis, hal met ontvangstbalie en 3 spreekkamers, klanten toilet, open werkkantoor, doorgang naar kantoren achterzijde met post- of kantoorkamer, 2de grote open werkruimte, printerruimte, toiletgroep, werkkast en trapopgang met bordestrap naar verdieping.

1ste verdieping: ruime overloop, royale vergaderruimte met geluidsinstallatie, 5 kantoorkamers van diverse afmetingen, toiletgroep, keuken met inbouwkeuken voorzien van combi magnetron, vaatwasser, 2-pits fornuis, koel-/vriescombinatie en close-in boiler, werkkast, serverruimte. Bergzolder met cv opstelling. De CV-ketel betreft een Nefit Topline ketel uit 2006.

BUITENTERREIN:
De gebouwen zijn gesitueerd op een royale kavel grond van in totaal 2.770 m². Kadastraal betreft het 2 percelen, de woning staat op een perceel van 1.200 m², het kantoor op 1.570 m².
Naast en voor het het woonhuis is een siertuin aangelegd. Verder gebruiken de bewoners het achterste deel van het perceel waar een royaal grasveld en diverse boompartijen aanwezig zijn.
Het kantoor gebruikt het verzorgd aangelegde parkeerterrein, waar ook een fietsenstalling en berging zijn gesitueerd.

BOUWWIJZE:
De villa is traditioneel gebouwd met grotendeels houten kozijnen, enkele aluminium kozijnen, deels enkel, deels dubbel glas en deels voorzet ramen. Bouwperiode geschat begin 20ste eeuw.
De woning is intern gedateerd zowel qua materiaal keuze als qua voorzieningen. Zo bestaan de plafonds deels uit zachtboard plafonds, deels systeemplafond en deels uit gips. De vloer van de bijkeuken is een granito vloer. Voorzieningen als keuken en sanitair zijn aan vervanging toe. De staat van onderhoud van het woonhuis is redelijk. Schilderwerk aan de buitenzijde moet op korte termijn worden uitgevoerd en er is lekkage op de verdieping zichtbaar op de buitenmuren.

Woonoppervlak ca. 167 m², overige inpandige oppervlakte (souterrain) 32 m².
Perceel woning 1.200 m².

De woning is in gebruik als bedrijfswoning door een echtpaar. De woning wordt in bewoonde staat opgeleverd aan de nieuwe eigenaar.
Foto's van de woning zijn op aanvraag in te zien i.v.m. de privacy van de bewoners.

Het kantoor is in 1985 gebouwd en in 2006 vergroot aan de achterzijde en geheel verbouwd. De voorzieningen in het gebouw dateren dan ook uit 2006.
Het kantoor beschikt over betonvloeren, spouwmuren, systeemwanden en een pannen dak.
De kantoorruimte beschikt over de volgende voorzieningen:
- verwarming middels cv, Nefit Topline ketel uit 2006
- te openen ramen
- airco annex bijverwarmings-installatie
- vloerafwerking met vloerbedekking en deels pvc-vloeren
- screens voor de ramen
- systeemplafonds met inbouw armaturen (tl-verlichting)
- brandmeld- en alarminstallatie
- blusmiddelen bestaande uit brandslanghaspels en diverse blussers
- camera systeem
- sanitaire voorzieningen zowel op de begane grond bestaande uit een klanten toilet en dames en herentoilet, op de verdieping bevindt zich een 2de toiletgroep
- zowel op de begane grond als op de verdieping is een pantry aanwezig.

BESTEMMING:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan Geldermalsen woongebied 2011 en heeft als enkelbestemming Kantoor. Dubbelbestemming Archeologie. De bestemming Kantoor kent geen binnenplanse vrijstellingsmogelijkheden. Bij een voorgenomen ander gebruik zal dus een bestemmingsplan procedure dienen te worden gevolgd.

LOCATIE:
Het gebouw ligt op de rand van het centrum van Geldermalsen, met als omringende bebouwing het gemeentehuis en diverse royale vrijstaande villa's. Het winkelgebied en het station bevinden zich op loopafstand.

De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal
50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het
knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingen-net een centrale plaats in.
Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie
winkelpromenade.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.300.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Bouwjaar toelichting Oorspronkelijk bouwjaar kantoor Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 630 m² Woonoppervlakte 167 m² Perceeloppervlakte 2770 m² Energie Energieklasse C Energieindex 1.19 Energie einddatum 05-03-2030 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 26 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Aan de rand van het centrum gelegen, op loopafstand van station Geldermalsen. Aantal lagen 2 Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
630 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Video's

Plattegronden

Van Dam Van Isseltweg 4 - 4A in Geldermalsen 4191 KC Van Dam Van Isseltweg 4 - 4A in Geldermalsen 4191 KC Van Dam Van Isseltweg 4 - 4A in Geldermalsen 4191 KC Van Dam Van Isseltweg 4 - 4A in Geldermalsen 4191 KC Van Dam Van Isseltweg 4 - 4A in Geldermalsen 4191 KC Van Dam Van Isseltweg 4 - 4A in Geldermalsen 4191 KC

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring