Terug naar de resultaten
Verhuurd
De Iepenwei 12 I in Geldermalsen 4191 PD

De Iepenwei 12 i

4191 PD Geldermalsen
Huurprijs € 775,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Op het aantrekkelijke bedrijventerrein Hondsgemet te Geldermalsen bieden we deze multifunctionele bedrijfsunit aan! De bedrijfsruimte (circa 74 m² vvo) met kantoorverdieping (circa 73 m² vvo) en twee parkeerplaatsen is netjes afgewerkt en ideaal voor kleinere bedrijven. Met name voor bedrijven met behoefte aan opslag of een eenvoudige productiehal is dit een uitstekende locatie. HUURPRIJS: €...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 147 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op het aantrekkelijke bedrijventerrein Hondsgemet te Geldermalsen bieden we deze multifunctionele bedrijfsunit aan! De bedrijfsruimte (circa 74 m² vvo) met kantoorverdieping (circa 73 m² vvo) en twee parkeerplaatsen is netjes afgewerkt en ideaal voor kleinere bedrijven. Met name voor bedrijven met behoefte aan opslag of een eenvoudige productiehal is dit een uitstekende locatie.

HUURPRIJS:
€ 775,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Via de elektrisch bedienbare overheaddeur of de entree met meterkast en toilet met urinoir, komt u in de bedrijfsruimte op de begane grond. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 3.20 m en is voorzien van een wastafel en meerdere extra kranen. Met een ingenieus ophangsysteem is extra bergruimte aan de achterzijde van de bedrijfsruimte gecreëerd, zonder dat u last heeft van staanders op de grond. De bedrijfsruimte is voorzien van een gecoate vloer. De deur tussen de bedrijfsruimte en de entree kan worden afgesloten.

Trap naar de verdieping welke volledig is afgewerkt als kantoor/showroom en voorzien van systeemplafond met verlichting, vloerbedekking en centrale verwarming. De verdieping bestaat uit een half-open kantoorruimte aan de voorzijde, een naastgelegen showroom/vergaderruimte en een aparte keuken voorzien van tegels, gootsteen, gaskookplaat en rvs-wasemkap. Tevens is er een sanitaire ruimte met douche en toilet. De verdieping is netjes afgewerkt en biedt voldoende mogelijkheden om in alle rust te werken, uw klanten te ontvangen en uw producten te laten zien.

ERF/BUITENTERREIN:
Het verharde buitenterrein betreft mandelig terrein van de vereniging van eigenaren. Er zijn twee toegewezen parkeerplaatsen bij deze unit. Het is niet toegestaan dit terrein voor opslag te gebruiken.

AFMETINGEN:
De unit is circa 7,90 m breed en 9,80 m lang (binnenzijde gemeten).

OVERIGE:
* Gelegen in gewild bedrijfsverzamelgebouw op Hondsgemet. Hondsgemet ligt direct aan de Rijksweg A15.
* Glasvezelaansluiting in de meterkast, abonnement dient huurder zelf af te sluiten.
* De servicekosten betreffen een vergoeding voor o.a. de bijdrage aan de parkmanagementorganisatie 'Coöperatie Hondsgemet', glasbewassing buitenzijde (2x per jaar), gevelbewassing (1x per jaar), groenonderhoud, bijdrage klein onderhoud buitenterrein en gebouw, administratiekosten. Het voorschot voor de servicekosten bedraagt €25,= per maand en zullen jaarlijks op basis van de werkelijk gemaakte kosten worden verrekend.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Huur van alleen de kantoorverdieping is bespreekbaar.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurder dient zich te houden aan het huishoudelijk reglement van de "mandeligheid Iepenwei 12".
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Bedrijventerrein Hondsgemet ligt in het hart van Nederland, op een zichtlocatie langs de A15 direct aan de op- en afritten. Het bedrijventerrein is centraal in het land gelegen, op korte afstand gelegen van knooppunt Deil waar A2 en A15 elkaar snijden. Het grondgebied wordt omsloten door de Randweg, Betuwelijn en de spoorlijn Geldermalsen-Tiel. Het bedrijventerrein is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers, bezoekers én personeel.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hondsgemet-Zuid 2017’ en heeft als enkelbestemming ‘bedrijventerrein’ met de aanduidingen 'overige zone 1' en 'wetgevingszone -afwijking categorie 4'. Hier zijn onder andere toegestaan bedrijven in de milieu-categorie 1 tot en met 3.2.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345 72 88 00

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 775,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 147 m² Perceeloppervlakte 80 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 319 cm Oppervlakte kantoorruimte 73 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Prijs
€ 775,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
74 m²
Vrije hoogte
319 cm
Vrije overspanning
8 m
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
73 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.