Terug naar de resultaten
Verhuurd
Roode Kruisstraat 1 A in Geldermalsen 4191 EA

Roode Kruisstraat 1 a

4191 EA Geldermalsen
Huurprijs € 850,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

215 m² opslag/bedrijfsruimte met klein inpandig kantoor in centrum Geldermalsen Enigszins verscholen tussen de woningen maar hartje centrum Geldermalsen gelegen opslagloods bestaande uit 190 m² bedrijfs-/opslagruimte met inpandig een ruimte t.b.v. keuken/ kantoor. Een ideaal pand voor opslag van webshops, stalling van enkele privé auto's, opslag van klein materiaal of hobbyruimte. HUURPRIJS: €...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 215 m²
Lees meer

Omschrijving

215 m² opslag/bedrijfsruimte met klein inpandig kantoor in centrum Geldermalsen

Enigszins verscholen tussen de woningen maar hartje centrum Geldermalsen gelegen opslagloods bestaande uit 190 m² bedrijfs-/opslagruimte met inpandig een ruimte t.b.v. keuken/ kantoor. Een ideaal pand voor opslag van webshops, stalling van enkele privé auto's, opslag van klein materiaal of hobbyruimte.

HUURPRIJS:
€ 850,= per maand

INDELING:
Open werkruimte van 190 m² met overheaddeur, toilet en pantry of kantoor, achtergelegen ruimte van ca. 25 m² t.b.v. archief of opslag klein materiaal.

OVERIGE INFORMATIE:
* Op korte termijn te aanvaarden.
* Eigen aansluitingen gas, water, elektra en glasvezel.
* De bestemming en de locatie laten met name opslag toe. Vanwege de ligging tussen woningen is bedrijvigheid waarbij aanvoer middels vrachtwagens en/of geluid-producerende werkzaamheden niet gewenst of toegestaan. Detailhandel is uitgesloten behoudens detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit van ter plaatse geproduceerde goederen of producten.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

LOCATIE:
Het object staat nog net in woonomgeving, tegenover een basisschool, in het centrum van Geldermalsen, met een uitgebreid winkelaanbod en horeca. Ook kun je op de fiets met een paar minuten op het NS-station zijn. De rijkswegen A2 en A15 bevinden zich op 10 autominuten van het object.

De huidige gemeente West-Betuwe is in januari 2019 ontstaan door middel van een samenvoeging van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. West-Betuwe telt in totaal 26 kernen, waarvan Geldermalsen de grootste is. De gemeente West-Betuwe heeft ongeveer 50.200 inwoners. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal woont in Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.
Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade. Koopavond op vrijdag.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 215 m² Vrije hoogte 260 cm Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
215 m²
Vrije hoogte
260 cm
Vrije overspanning
10 m
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.