Terug naar de resultaten
Verkocht
De Panoven 23 in Geldermalsen 4191 GW

De Panoven 23

4191 GW Geldermalsen
Vraagprijs € 590.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Op de rand van het bedrijventerrein en op korte afstand van het centrum gelegen vrijstaand kantoor-/bedrijfsgebouw van ca. 660 m² verdeeld over 2 verdiepingen. Op dit moment is het gebouw bijna helemaal in gebruik als kantoor en is er slechts een kleine opslagruimte aanwezig. Voorheen was circa 240 m² van het gebouw in gebruik als magazijn / werkruimte. Oppervlakte begane grond 440 m²....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 660 m² In units vanaf 660 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op de rand van het bedrijventerrein en op korte afstand van het centrum gelegen vrijstaand kantoor-/bedrijfsgebouw van ca. 660 m² verdeeld over 2 verdiepingen.

Op dit moment is het gebouw bijna helemaal in gebruik als kantoor en is er slechts een kleine opslagruimte aanwezig. Voorheen was circa 240 m² van het gebouw in gebruik als magazijn / werkruimte.

Oppervlakte begane grond 440 m².
Verdieping 220 m².

Het gebouw staat op 2.045 m² eigen grond waarop ca. 28 parkeerplaatsen zijn gesitueerd.

VRAAGPRIJS:
€ 590.000,= k.k.

INDELING:
Begane grond: voorportaal met elektrische toegangsdeuren, meterkast, ontvangsthal met receptie, keukenblok en dames-, heren- en minder validen toilet, 8 kantoorruimten, archief, 2 spreekkamers, opslagruimte met overheaddeur (nu weggewerkt achter voorzet wand).

Verdieping: overloop met garderobe, 6 kantoorruimten, archief, toiletgroep en cv-ruimte.

ERF/BUITENTERREIN:
Rondom het pand is een verzorgd aangelegd terrein aanwezig. Naast en achter het pand zijn parkeerplaatsen gesitueerd en een fietsenstalling. Het achter terrein is afsluitbaar middels elektrisch bedienbaar hek.

OVERIGE:
* De kantoren zijn (grotendeels) voorzien van airco, scheidingswanden, systeem plafonds met verlichting en zonwering.
* De platte dakbedekking is in 2010 vervangen.
* CV-ketel is tevens van 2010.
* Inbraak- en brandalarm installatie aanwezig.
* Oplevering in overleg. Indien gewenst is e.e.a. op korte termijn mogelijk.
* Glasvezel ligt in de straat, nog niet in het gebouw aangesloten.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Geldermalsen’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijvigheid’ waaronder niet zelfstandige kantoren, in de milieucategorie 1 t/m 3.2. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 590.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 660 m² Perceeloppervlakte 2045 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 28 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 660 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
660 m²
In units vanaf
660 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie

Video's

Plattegronden

De Panoven 23 in Geldermalsen 4191 GW De Panoven 23 in Geldermalsen 4191 GW De Panoven 23 in Geldermalsen 4191 GW

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.