Terug naar de resultaten
Verkocht
De Iepenwei 12 H in Geldermalsen 4191 PD

De Iepenwei 12 H

4191 PD Geldermalsen
Vraagprijs € 129.500,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Industrieel ingericht bedrijfsruimte van circa 77 m² productie/opslagruimte op de begane grond met circa 70 m² opslag/kantoorruimte op de eerste verdieping. De ruimte maakt onderdeel uit van een in 2008 gebouwd kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. Het pand is volledig luchtdicht afgewerkt i.v.m. het huidige productie proces, beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur en mechanisch...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 147 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Industrieel ingericht bedrijfsruimte van circa 77 m² productie/opslagruimte op de begane grond met circa 70 m² opslag/kantoorruimte op de eerste verdieping. De ruimte maakt onderdeel uit van een in 2008 gebouwd kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw.

Het pand is volledig luchtdicht afgewerkt i.v.m. het huidige productie proces, beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur en mechanisch afzuigsysteem. Het pand is gelegen op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet welke een directe aansluiting heeft op de Rijksweg A15 vlakbij het knooppunt Deil.

Een ideaal bedrijfspand voor een kleinschalige productie bedrijf!

VRAAGPRIJS:
€ 129.500,= k.k. en excl. B.T.W.

INDELING:
BEGANE GROND:
Entree met voorportaal voorzien van meterkast en trap naar verdieping. Toegang tot productieruimte, welke is voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeur (3.34 breed x 2.92 hoog), verwarming middels een heater, elektra goten tegen het plafond (ter overname), gladde betonvloer en tl-verlichting.

VERDIEPING:
Opslagruimte/showroom met aparte kantine/kantoorruimte voorzien van nette pantry en apart toilet. De verdiepingsvloer heeft een opening ter hoogte van de overheaddeur opdat goederen makkelijk naar boven getransporteerd kunnen worden met behulp van een heftruck of takel.

ERF/BUITENTERREIN:
Bij het object horen 2 eigen parkeerplaatsen op het mandelig buitenterrein.

OVERIGE:
* Thans is de productieruimte onder ander voorzien van een droog/koelcel en elektriciteitskast. In overleg kunnen deze worden overgenomen, zij maken geen deel uit van de vraagprijs. Hetzelfde geldt voor het takelsysteem op de verdieping.
* Verwarming op verdieping middels CV, verwarming productieruimte middels indirect gestookte heater.
* Object is belast met BTW. Uitgangspunt is BTW-belaste verkoop. Indien koper van rechtswege vrijgesteld is van BTW, dient de verkoper hier volledig voor gecompenseerd te worden.
* Pand is voorzien van krachtstroom, 3x40 Ampère aanwezig.
* Draagkracht begane grond: 1000 kg/m². Draagkracht verdieping 300 kg/m².
* Oplevering in overleg, de voorkeur gaat uit naar het 1ste kwartaal 2019.
* Verplichte deelname aan parkmanagement Hondsgemet voor beveiliging terrein, bewegwijzering etc. Bijdrage bedraagt € 71,57 (prijspeil 2018).
* Bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 761,07 per jaar (prijspeil 2018).

LOCATIE:
Bedrijventerrein Hondsgemet ligt in het hart van Nederland, op een zichtlocatie langs de A15 direct aan de op- en afritten. Het bedrijventerrein is centraal in het land gelegen, op korte afstand gelegen van knooppunt Deil waar A2 en A15 elkaar snijden. Het grondgebied wordt omsloten door de Randweg, Betuwelijn en de spoorlijn Geldermalsen-Tiel. Het bedrijventerrein is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers, bezoekers én personeel.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente Geldermalsen. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt de gemeente Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade. Koopavond op vrijdag.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Hondsgemet Zuid’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ en gebiedsaanduiding ‘wetgevingzone- afwijking categorie 4’. Bedrijven in de categorie 1,2 en 3 uit de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Milieucategorie 4 kan onder voorwaarden en middels een omgevingsvergunning door het college van B&W worden toegestaan. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 129.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting de voorkeur gaat uit naar 1e kwartaal 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 147 m² Perceeloppervlakte 80 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 77 m² Oppervlakte kantoorruimte 70 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.56 Energie einddatum 12-07-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
77 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
70 m²
Aantal verdiepingen
1

Plattegronden

De Iepenwei 12 H in Geldermalsen 4191 PD De Iepenwei 12 H in Geldermalsen 4191 PD

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.