Terug naar de resultaten
Verkocht
De Aaldor 30 in Geldermalsen 4191 PC

De Aaldor 30

4191 PC Geldermalsen
Vraagprijs € 530.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Representatief bedrijfspand (396 m²) met voorgelegen kantoren (150 m²). Op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen, welk terrein direct aan de Rijksweg A15 is gelegen, wordt dit representatieve bedrijfsgebouw met kantoren te koop aangeboden. Kenmerken: - bouwjaar 2015; - centraal in Nederland gelegen, nabij A15 en knooppunt Deil (knooppunt A2-A15); - verzorgd afgewerkte kantoren,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 547 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Representatief bedrijfspand (396 m²) met voorgelegen kantoren (150 m²).

Op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen, welk terrein direct aan de Rijksweg A15 is gelegen, wordt dit representatieve bedrijfsgebouw met kantoren te koop aangeboden.

Kenmerken:
- bouwjaar 2015;
- centraal in Nederland gelegen, nabij A15 en knooppunt Deil (knooppunt A2-A15);
- verzorgd afgewerkte kantoren, desgewenst (deels) gemeubileerd;
- middels 2 overheaddeuren toegankelijke bedrijfsruimte, met veel lichtinval.

VRAAGPRIJS:
€ 530.000,= k.k. en excl. BTW

INDELING:
Entree met meterkast (nu met 3x 25Amp.), hal met vide wat een ruimtelijk effect geeft, 2 kantoren op de begane grond, keukenblok voorzien van koelkast en vaatwasser in de hal, doorgang naar bedrijfsruimte.
Oppervlakte kantoren begane grond: 78 m².

Achter het kantoor bevindt zich de ruime bedrijfshal van circa 396 m², deze hal beschikt over twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (4 m. hoog) en een loopdeur, diverse daglichtstroken in de gevel geven een prettige licht inval in de ruimte, vrije hoogte ca. 7 meter.

Op de verdieping zijn 2 kantoor-/werkruimten gesitueerd voorzien van laminaat vloer met licht hout motief. CV-ruimte met Remeha ketel uit 2015.
Oppervlakte verdieping 73 m².

OVERIGE:
- De kantoren zijn voorzien van verwarming middels CV-installatie, airco, systeemplafonds met verlichting en keurige wand- en vloerafwerkingen.
- De kastenwanden in het kantoor blijven bij verkoop in het gebouw, overig meubilair ter overname.
- Het gebouw staat op 915 m² eigen grond.
- Voor en naast het pand is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
- Bedrijventerrein Hondsgemet kent een actief parkmanagement. Koper wordt van rechtswege lid van de Coöperatieve Vereniging Hondsgemet. Deze vereniging regelt onder meer de beveiliging, gladheidsbestrijding en bewegwijzering op het terrein. Jaarlijkse bijdrage € 0,35 per m² grondoppervlak (prijspeil 2019). Kijk voor meer informatie het parkmanagement op www.hondsgemet.info
- Oplevering van het gebouw in overleg te bepalen. Indien gewenst is dit op redelijke korte termijn mogelijk.
- Vanwege het recente bouwjaar zit het gebouw nog in de BTW-herzieningsperiode (deze loopt 10 jaar na 1ste ingebruikname). Derhalve is de koopsom belast met BTW. Als koper kunt u deze weer terugvorderen in uw eigen BTW aangifte.

LOCATIE:
Het object is gelegen op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet. Het terrein is beveiligd middels buiten kantoortijden een bewaakt toegangssysteem. Er is een glasvezelaansluiting (op het terrein, niet in het gebouw aanwezig), bewegwijzering, etc.
Elke eigenaar op het terrein wordt verplicht lid van Coöperatie Hondsgemet. Zie voor meer informatie www.hondsgemet.info

De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland. West Betuwe telt in totaal 26 kernen, Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

BESTEMMING:
Het object valt onder het bestemmingsplan Hondsgemet-Zuid 2017, heeft als bestemming Bedrijventerrein en is bedoeld om te worden gebruikt voor:
- bedrijven t/m milieu categorie 3 zoals opgenomen in de staat van bedrijfsactiviteiten welke als bijlage bij het bestemmingsplan behoort;
- dienstverlening;
- detailhandel in ter plaatse geproduceerde producten, waarbij maximaal 5% van het totale vloeroppervlak van het bedrijf hiertoe mag worden aangewend;
- internetverkoop, met dien verstande dat wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:
* er vindt geen uitstalling ten behoeve van de verkoop plaats;
* er is geen showroom en/of verkoopruimte aanwezig;
* er wordt geen mogelijkheid aan personen geboden voor het afhalen van goederen
* er wordt geen mogelijkheid aan personen geboden voor het ter plaatse betalen van goederen.
Uitgebreide informatie over de bestemming en nadere voorschriften kunt u vinden op website www.ruimtelijkeplannen.nl

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 530.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2015 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 547 m² Perceeloppervlakte 915 m² Vrije hoogte 700 cm Oppervlakte kantoorruimte 151 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
396 m²
Vrije hoogte
700 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
151 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Plattegronden

De Aaldor 30 in Geldermalsen 4191 PC De Aaldor 30 in Geldermalsen 4191 PC

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring