Terug naar de resultaten
Te huur
Molenstraat 21 in Haaften 4175 CA

Molenstraat 21

4175 CA Haaften
Huurprijs € 750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

In dit bijzondere bedrijfsobject, gelegen aan de voet van de Waalbandijk in Haaften, is 95 m² showroom of werkruimte op de begane grond met ca. 195 m² kantoor-/vergaderruimte op de verdieping beschikbaar. Diverse gebruiksmogelijkheden zijn denkbaar, zoals bijvoorbeeld, werkruimte met showroom en kantoor, vergaderruimte, opslag, atelier, hobbyruimte. HUURPRIJS: € 750,= per maand exclusief BTW en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 290 m² In units vanaf 290 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

In dit bijzondere bedrijfsobject, gelegen aan de voet van de Waalbandijk in Haaften, is 95 m² showroom of werkruimte op de begane grond met ca. 195 m² kantoor-/vergaderruimte op de verdieping beschikbaar.

Diverse gebruiksmogelijkheden zijn denkbaar, zoals bijvoorbeeld, werkruimte met showroom en kantoor, vergaderruimte, opslag, atelier, hobbyruimte.

HUURPRIJS:
€ 750,= per maand exclusief BTW en servicekosten.

INDELING:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond met toiletgroep voor gezamenlijk gebruik. Kantoor of showroomruimte van 95 m² met trapopgang naar de verdieping. Op de verdieping bevindt zich een kantoor van ca. 80 m² met 4 kleinere kantoorkamers van 8 m² tot 17 m² en een kantine met keuken.

VOORZIENINGEN:
Het gebouw wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. Op de begane grond is een toiletgroep gesitueerd met een dames- en herentoilet. Op de verdieping is een keuken aanwezig.

De kantoren beschikken deels over een airco installatie en er is bij de kantoorruimte op de verdieping een kantine met eenvoudig keukenblok aanwezig.

OVERIGE:
* De toiletten zijn voor gemeenschappelijk gebruik.
* Het gebouw wordt verwarmd door middel van centrale verwarming.
* De kantoren beschikken deels over een airco installatie.
* Voor het pand zijn 2 parkeerplaatsen op eigen, omheind, terrein aanwezig.
* Aanvaarding kan op korte termijn plaats vinden.
* De servicekosten bedragen € 75,= per maand excl. BTW en omvatten het verbruik van gas, water en electra.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Haaften is een dorp met ca. 2.590 inwoners, gelegen op 5 km afstand van de snelweg A2 (op-afrit Waardenburg) en 15 km van de A15 (afslag Vuren). Haaften is gemakkelijk te bereiken vanuit de richting Utrecht via de A2 circa 35 kilometer, vanuit Eindhoven via de A2 circa 55 kilometer, vanuit Rotterdam via de A15 circa 55 kilometer.

Het openbaar vervoer in Haaften is goed geregeld. Het wordt verzorgd door Arriva Personenvervoer Nederland. Buslijn 47 Gorinchem - Geldermalsen rijdt door het dorp heen en in Geldermalsen kan men de trein pakken richting Utrecht, Den Bosch, Dordrecht of Tiel.

Haaften is direct gelegen aan de Waal. U kunt in de uiterwaarden prachtige wandelingen maken en recreëren. Daarnaast is de dijk een geliefd toeristisch traject voor fietsers, motoren en auto's.

Haaften beschikt over een supermarkt, bakker, 2 basisscholen, een peuterspeelzaal en een multifunctioneel centrum.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan. Het geldend bestemmingsplan laat vestiging van bedrijven in milieu categorieën 1 en 2 toe. De gemeente kan vrijstelling geven voor gebruik ten behoeve van detailhandel en ambachtelijke bedrijven. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 75,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1984 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 290 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 290 m² Locatie toelichting In dorpskern Haaften, nabij Waalbandijk Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Bedrijfsruimte
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
290 m²
In units vanaf
290 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken
Functie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Toilet, pantry
Oppervlakte
95 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
195 m²
Aantal verdiepingen
2
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring