Terug naar de resultaten
Verhuurd
Tielsestraat 23 in Maurik 4021 HA

Tielsestraat 23

4021 HA Maurik
Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Omschrijving

Werkplaats / opslag / buitenterrein in Maurik! Op zoek naar bedrijfsruimte of opslag voor uw (transport)bedrijf? Dan is de Tielsestraat 23 in Maurik wellicht iets voor u! Deze voormalige werkplaats van een autobedrijf is nu beschikbaar voor verhuur. Het totale pand heeft een verhuurbaar oppervlakte van 745 m². Is dat te veel voor u? Geen probleem, deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 475...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 803 m² In units vanaf 475 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Werkplaats / opslag / buitenterrein in Maurik!

Op zoek naar bedrijfsruimte of opslag voor uw (transport)bedrijf? Dan is de Tielsestraat 23 in Maurik wellicht iets voor u! Deze voormalige werkplaats van een autobedrijf is nu beschikbaar voor verhuur. Het totale pand heeft een verhuurbaar oppervlakte van 745 m². Is dat te veel voor u? Geen probleem, deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 475 m².
Groot pluspunt van dit object is het ruime buitenterrein aan zowel de voorzijde als de achterzijde van het pand.

HUURPRIJS BIJ DEELVERHUUR: vanaf € 45,= per m² per jaar excl. BTW en servicekosten
HUURPRIJS GEHEEL: € 2.250,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Entree aan voorzijde met 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren en loopdeur. Opslag/werkruimte voorzien van deels betonvloer met smeerput (zwaar materieel), brug (luxe wagens) en overheaddeur in achtergevel. Opslag-gedeelte voorzien van betontegel vloer. Kantoor/kantine met naastgelegen wasruimte en separaat toilet. Middels een trap is de entresol boven het kantoor bereikbaar voor extra opslagruimte van licht materiaal.

ERF/BUITENTERREIN:
Zowel aan de voor- als achterzijde beschikt het pand over ruim buitenterrein. Aan de voorzijde is dit verhard en voorzien van hekwerk. Het is toegestaan hier eigen wagens te parkeren. Aan de achterzijde is het buitenterrein onverhard. Het achterterrein is in principe niet inbegrepen maar gebruik voor opslag is in overleg mogelijk.

OVERIGE:
* Verhuurder is bereid tot het doen van investeringen in het pand naar wens van huurder, een en ander afhankelijk van overige voorwaarden.
* Terrein aan de voorzijde mag door huurder gebruikt worden in overleg met verhuurder. Huurder dient er rekening mee te houden dat het terrein 's avonds en in het weekend wordt afgesloten en een net aangezicht dient te houden.
* Object is thans niet verwarmd, dit is wel te realiseren.
* Het voorgelegen woonhuis hoort nadrukkelijk NIET tot het gehuurde. T.b.v. het woonhuis dienen enkele parkeerplaatsen op het terrein te worden vrijgehouden.
* Gas, water en elektra worden door verhuurder nog gescheiden van de woning. Voorschot voor verbruik zal in overleg met huurder worden vastgesteld en zijn afhankelijk van type bedrijf van huurder.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het object is gelegen aan de rand van Maurik in de gemeente Buren. De dorpskern van Maurik, met onder andere een Jumbo, is gelegen aan het einde van de straat. De locatie is goed bereikbaar vanaf de N320, met de plaatsen Tiel, Geldermalsen en Culemborg op korte afstand. Buren is een centraal in het land gelegen gemeente en maakt onderdeel uit van de Betuwe, met 25.600 inwoners strekt zich uit van de buurgemeenten Neder-Betuwe / Echteld tot Geldermalsen / Culemborg, met als bovengrens de rivier de Nederrijn / Lek en als ondergrens de autosnelweg A15.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Kernen Buren’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf', met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 2.0. De achterzijde van het perceel is bestemt als tuin/gaarde. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis van de gemeente Buren, De Wetering 1 te Maurik, telefoonnummer 140344.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 803 m² Perceeloppervlakte 3320 m² Vrije hoogte 445 cm Oppervlakte kantoorruimte 60 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 475 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
743 m²
In units vanaf
475 m²
Vrije hoogte
445 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
60 m²
Aantal verdiepingen
1
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
600 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.