Terug naar de resultaten
Te koop
Doejenburg 202 L in Maurik 4021 HR

Doejenburg 202 L

4021 HR Maurik
Vraagprijs € 129.500,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Moderne bedrijfsunit van 148 m², 2 bouwlagen. In het fraaie bedrijfsverzamelcomplex "Doejenburg" wordt deze TUSSENUNIT van 148 m² te koop aangeboden. De unit omvat een bedrijfsruimte op de begane grond en een open kantoor-/showroom-/magazijnruimte op de verdieping. Op de verdieping bevindt zich tevens een pantry met een modern keukenblok en toilet. BVC Doejenburg is gebouwd met hoogwaardige en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 148 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Moderne bedrijfsunit van 148 m², 2 bouwlagen.

In het fraaie bedrijfsverzamelcomplex "Doejenburg" wordt deze TUSSENUNIT van 148 m² te koop aangeboden.

De unit omvat een bedrijfsruimte op de begane grond en een open kantoor-/showroom-/magazijnruimte op de verdieping. Op de verdieping bevindt zich tevens een pantry met een modern keukenblok en toilet.

BVC Doejenburg is gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor een zeer representatief en duurzaam geheel pand is ontstaan.

VRAAGPRIJS:
€ 129.500,= k.k. excl. BTW

De unit heeft een oppervlakte van 148 m² bestaande uit 74 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 74 m² open kantoor-/showroomruimte op de verdieping.

AFWERKINGSNIVEAU:
De begane grondvloer is monoliet afgewerkt en is belastbaar tot 1.000 kg/m². De verdiepingsvloer is belastbaar tot 500 kg/m² en is uitermate geschikt als opslag- of kantoorruimte.

De kozijnen zijn uitgevoerd in dekkend gelakt hardhout, de buitendeur is van hardhout en voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens veiligheidsklasse SKG**.

OVERIGE:
* Het buitenterrein is bestraat en is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen, zoals riolering en kolken t.b.v. afvoer van regenwater. Parkeren is mogelijk op het mandelig buitenterrein.
* Mogelijkheid om uw bedrijfsnaam te plaatsen op het naambord aan de voorzijde van het complex.

VOORWAARDEN BIJ KOOP:
Koopakte:
Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)

Notaris:
Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.

Waarborgsom:
Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.

Financiering:
Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

LOCATIE:
Het object is gelegen op Bedrijventerrein Doejenburg te Maurik in de gemeente Buren.

Bedrijventerrein Doejenburg is gelegen aan de N320, met de plaatsen Tiel, Geldermalsen en Culemborg op korte afstand. Via de N320 bent u in enkele minuten op de A2 en A15, via de brug bij Rhenen liggen ook de A12 en de A30 binnen handbereik.

Buren is een centraal in het land gelegen gemeente en maakt onderdeel uit van de Betuwe, met 25.600 inwoners strekt zich uit van de buurgemeenten Neder-Betuwe / Echteld tot Geldermalsen / Culemborg, met als bovengrens de rivier de Nederrijn / Lek en als ondergrens de autosnelweg A15.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan “Kernen Buren”. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar onze website. Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te gemeentehuis te Maurik, De Wetering 1, telefoon 0344-57 92 79.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 129.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 148 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 300 cm Oppervlakte kantoorruimte 74 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.47 Energie einddatum 03-12-2029 Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
74 m²
Vrije hoogte
300 cm
Vrije overspanning
8 m
Vloerbelasting
1000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
74 m²
Aantal verdiepingen
2

Plattegronden

Doejenburg 202 L in Maurik 4021 HR Doejenburg 202 L in Maurik 4021 HR Doejenburg 202 L in Maurik 4021 HR Doejenburg 202 L in Maurik 4021 HR

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring