Terug naar de resultaten
Verkocht
Doejenburg 202 H in Maurik 4021 HR

Doejenburg 202 H

4021 HR Maurik
Vraagprijs € 140.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

In het fraaie bedrijfsverzamelcomplex "Doejenburg" is deze HOEKUNIT van 176 m² beschikbaar. De unit omvat een bedrijfs- of kantoorruimte op de begane grond en een open kantoor-/showroomruimte op de verdieping. BVC Doejenburg is in 2013 opgeleverd en gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor een zeer representatief en duurzaam pand is ontstaan. VRAAGPRIJS: € 140.000,= k.k....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 176 m² In units vanaf 176 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

In het fraaie bedrijfsverzamelcomplex "Doejenburg" is deze HOEKUNIT van 176 m² beschikbaar.

De unit omvat een bedrijfs- of kantoorruimte op de begane grond en een open kantoor-/showroomruimte op de verdieping.

BVC Doejenburg is in 2013 opgeleverd en gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor een zeer representatief en duurzaam pand is ontstaan.

VRAAGPRIJS:
€ 140.000,= k.k. excl. BTW
Daar het gebouw nog niet eerder in gebruik is geweest, is de koopsom belast met BTW maar niet met overdrachtsbelasting.

De unit heeft een oppervlakte van 176 m² bestaande uit 90 m² ruimte op de begane grond en 86 m² open kantoor-/showroomruimte op de verdieping.

AFWERKINGSNIVEAU:
De begane grondvloer is monoliet afgewerkt en is belastbaar tot 1.000 kg/m². Onder de trap bevindt zich een aansluiting voor een toilet. Vanwege de hoekligging is er aan 2 zijden voldoende daglicht toetreding door de grote raampartijen. Er is geen overheaddeur aanwezig.
De verdiepingsvloer is belastbaar tot 500 kg/m² en is uitermate geschikt als opslag- of kantoorruimte.
Het hele pand is nog in casco staat. Er zijn dus geen voorzieningen als toilet, keukenblok of verwarming aanwezig.

De kozijnen zijn uitgevoerd in dekkend gelakt hardhout, de buitendeur is van hardhout en voorzien van inbraak werend hang- en sluitwerk volgens veiligheidsklasse SKG**.

BUITENTERREIN:
Het buitenterrein is bestraat en is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen, zoals riolering en kolken t.b.v. afvoer van regenwater. Parkeren is mogelijk op het mandelig buitenterrein.

OVERIGE:
* De unit maakt deel uit van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw, waarbij de Vereniging van Eigenaren toe ziet op het onderhoud, de groenzones en het omliggende terrein.
* Het pand is voorzien van eigen aansluitingen op gas, water en elektra.
* Bijdrage VvE bedraagt € 485,03 per half jaar (prijspeil 2018).

LOCATIE:
Het object is gelegen op Bedrijventerrein Doejenburg te Maurik in de gemeente Buren. Bedrijventerrein Doejenburg is gelegen aan de N320, met de plaatsen Tiel, Geldermalsen en Culemborg op korte afstand. Buren is een centraal in het land gelegen gemeente en maakt onderdeel uit van de Betuwe, met 25.600 inwoners strekt zich uit van de buurgemeenten Neder-Betuwe / Echteld tot Geldermalsen / Culemborg, met als bovengrens de rivier de Nederrijn / Lek en als ondergrens de autosnelweg A15.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan, waarbij ‘bedrijf tot en met categorie 3.2, zoals die op de tot het plan behorende "Staat van bedrijfsactiviteiten" is vermeld’ is toegestaan. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Maurik, De Wetering 1, telefoon 0344-57 92 79.

De koper dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat sec kantoor gebruik alsmede horeca en detailhandel niet zijn toegestaan zonder een vergunning van het gemeentebestuur. Kleinschalige productie, bewerking van diverse materialen (hout, steen e.d.), vervaardiging van diverse producten en grafische vormgeving zijn voorbeelden van bedrijfsactiviteiten die opgenomen zijn in de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Afhankelijk van het type product dat wordt geproduceerd, is kleinschalige verkoop ter plaatse wel mogelijk.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 140.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk, indien gewenst BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 176 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 176 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud binnen toel. casco staat Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Bedrijfsruimte Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
176 m²
In units vanaf
176 m²
Aantal verdiepingen
2
Functie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer
Oppervlakte
176 m²
In units vanaf
176 m²
Vrije hoogte
350 cm
Vloerbelasting
1000 kg/m²

Plattegronden

Doejenburg 202 H in Maurik 4021 HR Doejenburg 202 H in Maurik 4021 HR

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.