Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en Vastgoed Beheer BV

Oudenhof 2 A
4191 NW Geldermalsen
Tel: 0345-65 21 13
info@vanderhorstmakelaardij.nl
Rijksstraatweg 45 E.S., 4194 SK Meteren, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 499,- p.m.
Rijksstraatweg 45 E.S. in Meteren 4194 SK

Omschrijving

Praktijkruimte in sportschool!!

In het gebouw van Healthclub|45 in Meteren is een praktijkruimte/ behandelkamer beschikbaar op de begane grond.

De ruimte is ca. 25 m² groot en beschikt over een eigen entree.

De ruimte voor de behandelkamer kan gebruikt worden als wachtruimte.

Ook gebruik van de overige voorzieningen van de sportschool zoals de apparatuur, de separate oefenzaal boven, etc. is bespreekbaar. We maken graag een passende aanbieding op maat.

HUURPRIJS:
€ 499,= per maand excl. BTW

OVERIGE INFORMATIE:
• De ruimte is keurig afgewerkt met een pvc vloer met hout-look, strakke wand afwerking, systeemplafond met verlichting en verwarming.
• Aanvaarding op korte termijn mogelijk.
• Aanvullende kosten voor gebruik voorzieningen sportschool afhankelijk van frequentie en aantal personen.
• Energiekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.
• Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein van de sportschool.
• Verhuur onder voorbehoud gunning door eigenaar sportschool.
• Er is reeds een fysiotherapiepraktijk gevestigd binnen de sportschool.
• Openingstijden Healthclub|45:
Maandag 08.30 – 22.00 uur
Dinsdag 08.30 – 22.00 uur
Woensdag 07.00 – 22.00 uur
Donderdag 08.30 – 22.00 uur
Vrijdag 08.30 – 21.00 uur
Zaterdag 09.00 – 13.00 uur
Zondag 09.00 – 13.00 uur
• Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
• Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
• Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
• Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het pand ligt op zichtlocatie aan de Rijksstraatweg en heeft als directe buren garage/autoshowroom en een showroom met open haarden, nabij gelegen is orthodontie- en tandartspraktijk, de Aldi, een fietsenwinkel, wijnhandel en Shell benzinestation.

De (voormalige) gemeente Geldermalsen, waar Meteren onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.

Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen, met in de dorps kern een fraai marktplein en winkelpromenade. Koopavond op vrijdag.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 499,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 25 m² Diversen In units vanaf 25 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Zichtlocatie Provinciale weg Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Nevenbestemming Maatschappelijk vastgoed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m