Terug naar de resultaten
Te huur
Rijksstraatweg 45 (Ged) in Meteren 4194 SK

Rijksstraatweg 45 (ged)

4194 SK Meteren
Huurprijs € 499,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Ruimte voor dienstverlenend bedrijf of praktijk in Health Club. In het gebouw van Healthclub|45 in Meteren zijn 2 praktijkruimten/ behandelkamers beschikbaar op de begane grond. De ene ruimte is ca. 25 m² groot en beschikt over een eigen entree, de 2de kamer is ca. 18 m² groot en is bereikbaar via de entree van de sportschool. De ruimte voor de behandelkamer kan gebruikt worden als...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Ruimte voor dienstverlenend bedrijf of praktijk in Health Club.

In het gebouw van Healthclub|45 in Meteren zijn 2 praktijkruimten/ behandelkamers beschikbaar op de begane grond.

De ene ruimte is ca. 25 m² groot en beschikt over een eigen entree, de 2de kamer is ca. 18 m² groot en is bereikbaar via de entree van de sportschool.

De ruimte voor de behandelkamer kan gebruikt worden als wachtruimte.

Ook gebruik van de overige voorzieningen van de sportschool zoals de apparatuur, de separate oefenzaal boven, etc. is bespreekbaar. We maken graag een passende aanbieding op maat.

HUURPRIJS:
De ruimte van 25 m² met eigen entree € 499,= per maand excl. BTW
De ruimte van 18 m² € 399,= per maand excl. BTW
Aanvullende kosten voor gebruik voorzieningen sportschool afhankelijk van frequentie en aantal personen.

OVERIGE INFORMATIE:
• De ruimte is keurig afgewerkt met een pvc vloer met hout-look, strakke wand afwerking, systeemplafond met verlichting en verwarming.
• Aanvaarding op korte termijn mogelijk.
• Aanvullende kosten voor gebruik voorzieningen sportschool afhankelijk van frequentie en aantal personen.
• Energiekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.
• Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein van de sportschool.
• Verhuur onder voorbehoud gunning door eigenaar sportschool.
• Openingstijden Healthclub|45:
Maandag 08.30 – 22.00 uur
Dinsdag 08.30 – 22.00 uur
Woensdag 07.00 – 22.00 uur
Donderdag 08.30 – 22.00 uur
Vrijdag 08.30 – 21.00 uur
Zaterdag 09.00 – 13.00 uur
Zondag 09.00 – 13.00 uur
• Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
• Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
• Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
• Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het pand ligt op zichtlocatie aan de Rijksstraatweg en heeft als directe buren garage/autoshowroom en een showroom met open haarden, nabij gelegen is orthodontie- en tandartspraktijk, de Aldi, een fietsenwinkel, wijnhandel en Shell benzinestation.

De (voormalige) gemeente Geldermalsen, waar Meteren onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.
Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen, met in de dorps kern een fraai marktplein en winkelpromenade. Koopavond op vrijdag.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 499,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Energie Energieklasse A Energieindex 0.73 Energie einddatum 18-06-2025 Diversen Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Zichtlocatie Provinciale weg Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Sportinstelling
Oppervlakte
43 m²
Voorzieningen
Eigen parkeervoorzieningen aanwezig
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
43 m²
In units vanaf
18 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring