Terug naar de resultaten
Te koop
Rhenoyseweg 7 in Rhenoy 4152 EK

Rhenoyseweg 7

4152 EK Rhenoy
Vraagprijs € 1.700.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Voormalig kerk gebouw, geheel gerestaureerd, centraal in NL. Vloeroppervlak 743 m², perceel 6.595 m². Dit bijzondere gebouw deed ooit dienst als katholieke kerk, maar wel met een moderne vormgeving. Het laat zich omschrijven als een kubusvormig gebouw met veel licht en hoogte. In de huidige vorm bestaat het uit een grote open ruimten geschikt voor diverse doeleinden variërend van feestzaal,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed
Lees meer

Omschrijving

Voormalig kerk gebouw, geheel gerestaureerd, centraal in NL. Vloeroppervlak 743 m², perceel 6.595 m².

Dit bijzondere gebouw deed ooit dienst als katholieke kerk, maar wel met een moderne vormgeving. Het laat zich omschrijven als een kubusvormig gebouw met veel licht en hoogte. In de huidige vorm bestaat het uit een grote open ruimten geschikt voor diverse doeleinden variërend van feestzaal, trainingsruimte tot showroom met aansluitend twee kleine uitvalsruimten. Op de verdieping bevindt zich de tweede, iets kleinere zaal / kantoor / showroomruimte en tweede lange bar.

Gelegen op een bijzonder royaal en verzorgd aangelegd perceel van 6.595 m² waar 50 auto's op het verharde deel en nog eens 50 auto's op de grasplaten geparkeerd kunnen worden, is dit multifunctionele object een bijzondere vestigingsmogelijkheid voor een verscheidenheid aan toekomstige gebruikers.

VRAAGPRIJS:
€ 1.700.000,= k.k. en excl. BTW
Huur eventueel bespreekbaar.

INDELING:
Entree, voorportaal met toegang naar ruime ontvangsthal voorzien van dames, heren en minder validen toilet, lift naar verdieping en garderobekasten, doorloop naar de open zaalruimte welke een bijzondere licht inval heeft door de hoge raampartijen en goud omrande lichtkoepels in het hoge plafond. Deze voormalige aula is 320 m² groot en heeft een zij-entree voor leveranciers met kleine opslagruimte.
Aan de zijkant van de open ruimte bevindt zich een volledig geoutilleerde bar, voorts zijn er nog een bedrijfskeuken, 2 kantoren / verblijfsruimten met eigen entree vanaf de zijgevel.
De begane grond heeft een netto vloeroppervlak van 558 m².

Op de verdieping heeft men vanaf tribune / entresol zicht in de grote zaal. Op deze tribune is een royale bar geplaatst. Achter de room divider is op deze verdieping nog een iets kleinere zaal gesitueerd.
De verdieping heeft een vloeroppervlak van 185 m².

BUITENTERREIN:
het rondom het gebouw gesitueerd buitenterrein is verzorgd aangelegd met veel groen. Het verharde parkeerterrein biedt plaats voor 50 auto's, aan de zijde van de provinciale weg zijn nog ca. 50 parkeerplaatsen in het gras aanwezig. Onder het gras liggen hiervoor open parkeertegels zodat e.e.a. niet stuk gereden wordt.
Voor en naast het gebouw is het terrein parkachtig aangelegd met fraaie hagen, diverse boomsoorten en perken.

Direct naast het terrein ligt een openbare begraafplaats. Tegenover het object bevinden zich particuliere woningen. verderop in de straat zijn het dorpshuis en een horeca gelegenheid gevestigd.

VOORZIENINGEN:
- Het gebouw is voorzien van verlichting middels LED lampen;
- Verwarming middels vloerverwarming;
- Mechanische ventilatie;
- Moderne sanitaire voorzieningen bestaande uit een dubbel dames- en herentoilet en een separaat minder validen toilet;
- Alarm- en brandmeldinstallatie;
- Lift installatie.

LOCATIE:
Rhenoy is één van de 11 dorpen van de (voormalige) gemeente Geldermalsen. Geldermalsen is per 1-1-2019 samengevoegd met de gemeente Neerijnen en Lingewaal onder de naam Gemeente West Betuwe.
Het gebouw is direct gelegen en goed zichtbaar vanaf de provinciale weg, welke loopt van Geldermalsen naar Leerdam. Op ca. 3 km afstand bevindt zich de Rijksweg A2, welke iets verderop kruist met de A15. Hierdoor is het object vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar.

Kwalitatieve verplichtingen / erfdienstbaarheid:
Op het object rust de kwalitatieve verplichting dat de onroerende zaak gebruikt dient te worden in harmonie met de bestemming van het voorheen ter plekke gevestigde kerkgebouw. Hieronder wordt met name verstaan dat het gebouw niet gebruikt mag worden als nachtclub, bordeel of iets van soortgelijke strekking.
Verder is er een verplichting om het buitenkraantje op de gevel in stand te houden en te dulden dat bezoekers van de begraafplaats dit kraantje gebruiken t.b.v de begraafplaats.
Ten slotte is er een erfdienstbaarheid gevestigd van uitweg t.b.v. de begraafplaats om over een deel van het terrein te komen en te gaan naar de openbare weg bij begrafenissen.

ALGEMEEN:
Op dit moment heeft het object een maatschappelijke bestemming. Dat betekend dat het geheel gebruikt mag worden ten behoeve van religieuze, educatieve, sportieve, sociale dan wel culturele doeleinden, gezondheidszorg, alsmede voor openbaar bestuur en openbare dienstverlening één en ander met bijbehorende voorzieningen, zoals groenvoorzieningen en parkeervoorzieningen. In het bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor wonen.
Een en ander is terug te vinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of bij de gemeente West Betuwe.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.700.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1962 Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Perceeloppervlakte 6595 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 100 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Het gebouw bevindt zich op 3 minuten rijden van de A2 afslag Geldermalsen en is gesitueerd in het midden van het land, vlakbij het Knooppunt Deil waar de A2 de A125 snijdt. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. in 2011 geheel gerenoveerd Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Culturele instelling
Oppervlakte
743 m²
Voorzieningen
Eigen parkeervoorzieningen aanwezig, lift, buitenruimte aanwezig
BTW belast
Ja
Herbestemming mogelijk
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
743 m²
In units vanaf
743 m²
Aantal verdiepingen
2
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.