Terug naar de resultaten
Te huur
Appelboogerd 2 in Tiel 4003 BV

Appelboogerd 2

4003 BV Tiel
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Nabij de A15 en het Van der Valk-Hotel Tiel zijn meerdere kantoorruimten te huur binnen De “Ondernemerswerf”.

De “Ondernemerswerf” zet zich in om ontmoetingen tussen ondernemers te bewerkstelligen, bijvoorbeeld met de Woensdag-Lunch en het OndernemersLab. Er is veel variatie in de grootte van de te huren kantoren en het toch al uitgebreide servicepakket kan in overleg worden...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 301 m² In units vanaf 9 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Nabij de A15 en het Van der Valk-Hotel Tiel zijn meerdere kantoorruimten te huur binnen De “Ondernemerswerf”.

De “Ondernemerswerf” zet zich in om ontmoetingen tussen ondernemers te bewerkstelligen, bijvoorbeeld met de Woensdag-Lunch en het OndernemersLab. Er is veel variatie in de grootte van de te huren kantoren en het toch al uitgebreide servicepakket kan in overleg worden gepersonaliseerd, denk hierbij aan gemeubileerde verhuur.

De ideale locatie dus voor de ondernemer die flexibiliteit waardeert en graag in contact komt met collega-ondernemers.

HUURPRIJS:
v.a. €250,= per maand excl. BTW, incl. uitgebreid servicepakket

BESCHIKBARE RUIMTEN EN HUURPRIJZEN:

Kantoor 0.03, 13 m², € 350,=
Kantoor 0.12, 15 m², € 375,=
Kantoor 0.14, 18 m², € 400,=
Kantoor 0.18, 23 m², € 450,=
Kantoor 0.19, 18 m², € 400,=
Kantoor 1.02, 14 m², € 300,=
Kantoor 1.03, 12 m², € 325,=
Kantoor 1.04, 12 m², € 325,=
Kantoor 1.07, 22 m², € 400,=
Kantoor 1.08, 22 m², € 400,=
Kantoor 1.09, 44 m², € 700,=
Kantoor 1.12, 16 m², € 325,=
Kantoor 1.13, 18 m², € 375,=
Kantoor 1.14, 26 m², € 450,=

De huurprijzen zijn inclusief high speed internet (100 MB/sec), gebruik van vergaderruimten, gebruik kantine, koffie en thee, gas, water en licht, schoonmaak van algemene ruimten.

Huur je direct voor 1 jaar of langer? Dan is het zelfs mogelijk om de gehuurde ruimte te personaliseren in lijn met je persoonlijke voorkeuren of passend binnen de huisstijl van jouw bedrijf.

INDELING:
Begane grond:
Hoofdingang met lobby, receptie, postvakken en kluisjes, 6 flexruimten, 11 kantoren, 2 vergaderruimten, pantry’s, toiletten. Uniek aan dit pand is de ‘Clienteningang’, welke uitkomt in de afgesloten wachtruimte. Ideaal voor advocaten, coaches, huisartsen en andere (medische) dienstverleners.

1ste verdieping:
Op verschillende plekken in het pand kunt u de verdieping middels een trap bereiken. Op de verdieping bevinden zich naast 14 kantoren een grote vergaderruimte (circa 25 m²) en een ruime kantine (60 pers). Deze kantine is in overleg te gebruiken voor vergaderingen, workshops en presentaties.

ERF/BUITENTERREIN:
Rondom het pand is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens zijn er twee laadpalen voor elektrische auto’s.

OVERIGE:
* Prijzen zijn inclusief internet, energiekosten, gebruik van vergaderruimten (indien beschikbaar), gebruik van kantine, koffie en thee, schoonmaak van algemene ruimten.
* Bij aanvang van de huur worden eenmalig activatiekosten in rekening gebracht. Dit is een bedrag van € 37,50 excl. BTW per sleutel/tag.
* Minimale huurtermijn 6 maanden.
* De ruimten kunnen gemeubileerd worden opgeleverd, hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Bij een huurtermijn van min. 1 jaar wordt het meubilair kosteloos ter beschikking gesteld.
* Bij minimale huur van 1 jaar is personalisatie van gehuurde ruimte mogelijk.
* Indien gewenst is er de mogelijkheid om inpandig een flexplek bij te huren met een minimale huurtermijn van 3 maanden.
* Betaling: per kwartaal vooruit.
* Ruimten wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Waarborgsom: er wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De “Ondernemerswerf” is gelegen op zeer korte afstand van de A15, afslag Tiel. Het Van der Valk-Hotel Tiel ligt op loopafstand en biedt tevens onderdak aan een sportschool.

Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.

Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie. De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Tiel-Oost’ en heeft als enkelbestemming ‘kantoor’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-63 71 67 of omgevingsloket@tiel.nl.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 301 m² Diversen In units vanaf 9 m² Locatie Bedrijventerrein, kantorenpark Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station Op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. Op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
301 m²
In units vanaf
9 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Flexplek
Ja
Turnkey
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.