Terug naar de resultaten
Te huur
Hertog Karellaan 134 E.S. in Tiel 4001 KR

Hertog Karellaan 134 E.S.

4001 KR Tiel
Huurprijs € 685,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Fraaie winkel-/kantoor-/praktijkruimte (circa 57 m²) in het complex ‘de Vier Gravinnen’. De ruimte heeft een front van circa 5 m breed, aan de achterzijde van het pand bevindt zich de pantry, een toiletruimte en bergkast met uitstort-spoelbak. De Vier Gravinnen is een plek voor iedereen. Een verscheidenheid aan woonvormen, voorzieningen en ontmoetingsmogelijkheden. Dit nieuwe levendige...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Fraaie winkel-/kantoor-/praktijkruimte (circa 57 m²) in het complex ‘de Vier Gravinnen’.

De ruimte heeft een front van circa 5 m breed, aan de achterzijde van het pand bevindt zich de pantry, een toiletruimte en bergkast met uitstort-spoelbak.

De Vier Gravinnen is een plek voor iedereen. Een verscheidenheid aan woonvormen, voorzieningen en ontmoetingsmogelijkheden. Dit nieuwe levendige centrum is een stad in de stad Tiel.

HUURPRIJS:
€ 685,= per maand excl. BTW en servicekosten

Het complex is ontwikkeld door Wooncorporatie SCW in samenwerking met o.a. de Gemeente Tiel. Duurzaamheid en Leefbaarheid zijn belangrijke aandachtspunten geweest bij de ontwikkeling. In totaal bestaat het complex uit circa 28.000 m² verdeeld in wonen en werken. Op de begane grond bevindt zich ca. 3.000 m² commerciële ruimte verdeeld over verschillende units. De verdiepingen bestaan uit maar liefst 200 appartementen ten behoeve van wonen. U heeft ook de mogelijkheid tot het huren van parkeerplaatsen in de parkeergarage.

In het complex zijn o.a. gevestigd een kinderdagverblijf, restaurant, huisarts-, tandartspraktijk, logopediste, loket van de Gemeente Tiel, kapsalon, schoonheidssalon, verzekerings-, accountantskantoor. Deze bedrijvigheid is niet alleen interessant voor de bewoners van De Vier Gravinnen maar voor heel de stad Tiel.

OVERIGE:
* Het pand is voorzien van een pantry, vloerbedekking en systeemplafond met verlichting.
* Nadere informatie over het complex vindt u op de website www.deviergravinnen.nl.
* Bij het gehuurde hoort één parkeerplaats in de parkeergarage. Het is mogelijk om tegen een vergoeding extra parkeerruimte bij te huren. Deze vergoeding bedraagt € 300,= excl. BTW per jaar per parkeerplaats.
* In de straat is gratis parkeren mogelijk.
* De kosten voor het verbruik van water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder worden doorbelast.
* De ruimten worden verwarmd middels warmte/koude opslag in de grond. Een voorschot op deze kosten wordt in rekening gebracht middels de servicekosten en worden jaarlijks verrekend middels de aanwezige tussenmeters. De hoogte van het voorschot is nader te bepalen.
* De servicekosten bedragen € 85,50 per maand excl. BTW en omvatten o.a. tuinonderhoud, glasbewassing, glasverzekering
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het complex “De Vier Gravinnen” ligt in de Hertogenwijk, de voorzijde van het complex is gevestigd aan de Nieuwe Tielseweg, één van de belangrijkste uitvalswegen van Tiel. Een bijzondere locatie: het woongebied ligt tussen de uiterwaarden van de Waal (Wetland Passewaay) en het prachtige historische stadscentrum van Tiel.

Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.
Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.

De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internati¬onaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Tiel West’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer: 0344-63 71 11 / www.tiel.nl.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 685,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 85,50 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 1 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
57 m²
BTW belast
Ja
Bestemmingstype
Maatschappelijk
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
57 m²
In units vanaf
57 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.