Terug naar de resultaten
Verhuurd
Westluidensestraat 14 in Tiel 4001 NG

Westluidensestraat 14

4001 NG Tiel
Huurprijs € 895,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

In aanlooproute naar het autovrije deel van het centrum gelegen kantoor-/winkel-/praktijkpand van circa 90 m². De ruimte is voorzien van systeemplafond met verlichting, toilet, pantry en heeft een kelder. Nadere indeling van de ruimte kan geheel naar eigen wens geschieden. De winkel heeft een frontbreedte van circa 4,5 meter. HUURPRIJS: € 895,= per maand excl. BTW INDELING: Portiek, open...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 90 m² In units vanaf 90 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In aanlooproute naar het autovrije deel van het centrum gelegen kantoor-/winkel-/praktijkpand van circa 90 m².

De ruimte is voorzien van systeemplafond met verlichting, toilet, pantry en heeft een kelder.

Nadere indeling van de ruimte kan geheel naar eigen wens geschieden. De winkel heeft een frontbreedte van circa 4,5 meter.

HUURPRIJS:
€ 895,= per maand excl. BTW

INDELING:
Portiek, open ruimte van circa 90 m² met toilet en pantry. Het pand heeft een kelder die te gebruiken is als archiefruimte, tevens hangt daar de CV-installatie. De meterkast bevindt zich in de achterliggende hal die tevens toegang geeft tot de appartementen. Aan de achterzijde is daglicht toetreding, dit is echter geen uitgang.

OVERIGE:
* Vanwege de bovengelegen woningen is geen horeca toegestaan. Een dagzaak (croissanterie o.i.d.) behoort wel tot de mogelijkheden.
* Direct om de hoek bevindt zich de Westluidense Poort waar een aantal culturele instellingen zijn gevestigd, zoals de bibliotheek en Zinder. Tevens bevindt zich hier een ruime ondergrondse parkeergarage, hierdoor is op de locatie van de Westluidensestraat de passantenstroom vanuit de parkeergarage naar de binnenstad toegenomen.
* Het pand is recent voorzien van een nieuwe pui in de voorgevel.
* Aanvaarding in overleg.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra komen rechtstreeks voor rekening huurder.
* Betaling: per maand vooruit.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/waarborg: er wordt een borg c.q. bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
*Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Tiel is een streekcentrum met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.
De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.
De directe omgeving van de winkel bestaat uit een diversiteit aan bebouwing. Winkels, kantoren, kapsalons, zakelijke dienstverleners zijn directe buren. Op ca 100 meter afstand begint het autovrije winkelgebied waar grote landelijke winkelketens, horeca en speciaalzaken gevestigd zijn.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan, vigerend of in ontwerp. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Ontwikkelingen en voorgenomen plannen zullen altijd worden getoetst aan het bestemmingsplan. Derhalve is het raadzaam om bij de gemeente Tiel informatie in te winnen over eventuele door u voorgenomen (ver)bouwplannen. Ook raden wij u aan om u te laten voorlichten over eventuele geplande ontwikkelingen op het gebied van de ruimtelijke ordening in de nabije toekomst en over plannen op langere termijn. Deze laatste categorie hoeft niet altijd te zijn vastgelegd in een bestemmingsplan. Informatie over bovengenoemde zaken is verkrijgbaar op het gemeentehuis in Tiel, telefoon 0344-63 71 11.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 895,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 90 m² Energie Energieklasse F Energieindex 1.66 Energie einddatum 21-09-2025 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 90 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte, Maatschappelijk vastgoed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Verkoop vloeroppervlakte
86 m²
Frontbreedte
450 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Functie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
90 m²
Praktijkruimte
Ja
Aantal plaatsen
1
Bestemmingstype
Maatschappelijk
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.