Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en Vastgoed Beheer BV

Oudenhof 2 A
4191 NW Geldermalsen
Tel: 0345-65 21 13
info@vanderhorstmakelaardij.nl
Kwelkade 1, 4001 RK Tiel, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Kwelkade 1 in Tiel 4001 RK

Omschrijving

Representatieve kantoren van diverse afmeting beschikbaar in karakteristiek gebouw.

Het op de hoek van de rotonde, tegenover het voormalige Kantongerecht en het nieuwe Zinder-gebouw met parkeergarage, gelegen markante kantoorgebouw 'Villa Pur Sang' is gebouwd in 1850 en in 2013 deskundig gerestaureerd.

Op de 2e verdieping zijn diverse gebruiksklare kantoorkamers beschikbaar voor verhuur waarvan een aantal met uitzicht op de Waal. De kamers zijn allen zeer verzorgd afgewerkt en representatief.

Op de 2de verdieping zijn voor verhuur beschikbaar:
kantoor 2.2 | ca. 12 m² | € 260,= per maand
kantoortuin 2.4 (uitzicht op Waal) | ca. 43 m² | € 650,= per maand.

Genoemde huurprijzen zijn inclusief servicekosten doch exclusief BTW.

Uiteraard maakt elke huurder ook gebruik van de representatieve entree op de begane grond waar uw bezoek gastvrij wordt ontvangen. Ten behoeve van personeel en eventueel vaste klanten kan ook de zij-ingang gebruikt worden.

De op de eerste etage aanwezige toilet en keuken zijn voor gemeenschappelijk gebruik.

SERVICEKOSTEN:
De in de huurprijs opgenomen servicekosten bedragen € 35,= per m² per jaar en dat zijn de kosten voor verbruik gas, water, elektra, kosten wifi, onderhoud alarm installatie en tuinonderhoud.
Huurders kunnen hun eigen internetvoorziening aan laten sluiten indien gewenst. Schoonmaak van de algemene ruimten is geregeld met doorbelasting van kosten, indien gewenst kunnen ook de te huren kantoorkamers worden schoon gemaakt. Hier worden aanvullende kosten voor in rekening gebracht.

OVERIGE:
* De begane grond is in gebruik bij een advocatenkantoor, de 1e verdieping is in gebruik bij een webdesign bureau.
* Aanvaarding in overleg. U bent op korte termijn welkom in het gebouw;
* Huurtermijn: bij voorkeur minimaal 1 jaar. Langer? Graag!
* De kantoortuin op de 2de etage is voorzien van airco installatie.
* De keuken en toilet op de 1ste etage is bedoeld voor gemeenschappelijk gebruik van huurders op de 1ste en 2de etage. De keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser en magnetron.
* Voor parkeren in de straat kunt u een vergunning aanvragen bij de gemeente. Verder kan er geparkeerd worden in de tegenover gelegen parkeergarage in het Zinder gebouw.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.
Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.

De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Tiel West’ en heeft als enkelbestemming ‘Gemengd -1’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-63 71 11.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk, indien gewenst BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1850 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 55 m² Diversen In units vanaf 12 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig