Terug naar de resultaten
Te huur
Plein 47 in Tiel 4001 LH

Plein 47

4001 LH Tiel
Huurprijs € 2.100,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Circa 230 m² horeca-/winkelruimte gelegen in het hart van het uitgaanscentrum van Tiel. Deze bijzondere horecagelegenheid is gelegen aan Het Plein en heeft een extra toegang aan het Zoutkeetstraatje. Het aanzienlijke vloeroppervlakte van deze ruimte biedt, mede door de hoogteverschillen, mogelijkheden voor het creëren van diverse sferen voor verschillende doelgroepen. De speelse indeling biedt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 230 m² In units vanaf 185 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Circa 230 m² horeca-/winkelruimte gelegen in het hart van het uitgaanscentrum van Tiel.
Deze bijzondere horecagelegenheid is gelegen aan Het Plein en heeft een extra toegang aan het Zoutkeetstraatje.

Het aanzienlijke vloeroppervlakte van deze ruimte biedt, mede door de hoogteverschillen, mogelijkheden voor het creëren van diverse sferen voor verschillende doelgroepen. De speelse indeling biedt veel ruimte voor creativiteit! Na aanvraag bij de gemeente Tiel behoort een zonovergoten terras aan de voorzijde tot de mogelijkheden.

Het levendige Plein kenmerkt zich door een diversiteit aan horeca en uitgaansgelegenheden. De weekmarkt die voor de deur wordt gehouden en de ligging nabij diverse openbare parkeergelegenheden zorgen voor ruim voldoende aanloop.

HUURPRIJS:
€ 2.100,= per maand

INDELING:
Entree aan Het Plein 47, horecaruimte met toilet. Oppervlakte circa 186 m².
Klein niveau verschil naar de ruimte met uitgang aan het Zoutkeetstraatje. Oppervlakte circa 44 m².
Huur van alleen de winkel op het niveau van Het Plein (circa 186 m²) is bespreekbaar, een eigen uitgang aan het Zoutkeetstraatje ten behoeve bevoorrading kan dan gecreëerd worden. De indeling wordt dan iets anders, het metrage blijft vergelijkbaar.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg.
* Uitgangspunt is casco-verhuur.
* Horeca in de categorieën 1, 2, 3 en 4 toegestaan, alsmede gebruik voor winkelruimte, cultuur en ontspanning.
* Deelhuur van alleen het deel op niveau van het Plein is mogelijk. E.e.a. kan naar wens van de huurder worden aangepast.
* Verhuurder zal nog een brandvertragend plafond realiseren zodra huurcontract definitief is en wensen van huurder bekend zijn, dit zodat eventuele kabels en leidingen van huurder direct weggewerkt kunnen worden.
* Overige voorzieningen en afwerking kunnen door verhuurder worden gerealiseerd, een en ander afhankelijk van de overige nog overeen te komen voorwaarden.
* De gemeente heeft het Plein ingedeeld in diverse terrasvakken, ook bij dit object horen twee vakken. Indien u het object wilt gebruiken voor horeca, is het mogelijk om per 2020 het eigen terrasvak door de gemeente aan uw onderneming te laten toedelen. Voor nadere informatie hierover kunt u contact opnemen met de gemeente Tiel;
* Ruime openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Genoemde metrage is indicatief, er is geen NEN-meetrapport van dit object.

LOCATIE:
Tiel is een stad (Hanzestad) en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt per 31 mei 2015 41.650 inwoners en heeft een oppervlakte van 34,81 km².
Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal (in het zuiden), de Linge (in het noorden) en het Amsterdam-Rijnkanaal (in het oosten). Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht - Tiel en Arnhem - Tiel. Tiel heeft sinds 1882 een station aan deze lijnen; sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij ook een station aan de lijn Utrecht - Tiel. Verder heeft Tiel een overnachtingshaven voor de binnenvaart.
De mascotte van de stad is Flipje, het fruitbaasje (de stripfiguur van de voormalige lokale jamfabriek De Betuwe). Jaarlijks zijn er in de gehele maand september fruitfeesten, met als hoogtepunten het unieke Fruitcorso en het grootste gratis festival van de EU op de Waalkade. In deze weken trekt Tiel meer dan 200.000 mensen aan uit binnen en buitenland.

De binnenstad van Tiel kent een gevarieerd winkelaanbod van meer dan 200 winkels. Elke donderdag avond is koopavond tot 21.00 uur. Meestal is de eerste zondag van de maand koopzondag.
Alle informatie over de binnenstad vind u op www.winkelenintiel.nl

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum - 4’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.100,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk indien gewenst BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 230 m² Verkoopoppervlakte 185 m² Frontbreedte 519 cm Diversen In units vanaf 185 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Horeca Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
230 m²
In units vanaf
185 m²
Verkoop vloeroppervlakte
185 m²
Frontbreedte
519 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Functie
Horeca
Regio
Gelderland
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A2
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant
Terras
Ja
Horecaruimte
185 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.