Terug naar de resultaten
Te huur
Plein 55 in Tiel 4001 LH

Plein 55

4001 LH Tiel
Huurprijs € 1.670,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

186 m² horeca- of winkelruimte met front en toegang aan Het Plein, hartje centrum Tiel. Na aanvraag bij de gemeente Tiel behoort een terras aan de voorzijde tot de mogelijkheden. Deze bijzondere winkelruimte heeft een aanzienlijke vloeroppervlakte en biedt interessante mogelijkheden vanwege de verhoging aan de achterzijde. De speelse indeling biedt veel ruimte voor creativiteit! Via een nog te...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

186 m² horeca- of winkelruimte met front en toegang aan Het Plein, hartje centrum Tiel. Na aanvraag bij de gemeente Tiel behoort een terras aan de voorzijde tot de mogelijkheden.

Deze bijzondere winkelruimte heeft een aanzienlijke vloeroppervlakte en biedt interessante mogelijkheden vanwege de verhoging aan de achterzijde. De speelse indeling biedt veel ruimte voor creativiteit! Via een nog te creëren achteringang is bevoorrading via het Zoutkeetstraatje mogelijk.

Het levendige Plein kenmerkt zich door een diversiteit aan winkels en horeca. De weekmarkt wordt hier voor de deur gehouden. Voor horeca is er een terassenbeleid. Na aanvraag bij de gemeente Tiel, is het mogelijk om aan de zonnige voorzijde een terrasvak toegewezen te krijgen.

HUURPRIJS:
€ 1.670,= per maand

INDELING:
Entree aan Het Plein 55, winkelruimte met toilet. Oppervlakte circa 110 m².
Klein niveau verschil naar de winkelruimte met mogelijke uitgang aan het Zoutkeetstraatje. Oppervlakte circa 75 m².
Met extra achteruitgang wordt de indeling iets anders, het metrage blijft vergelijkbaar.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg;
* Uitgangspunt is casco-verhuur.
* Horeca in de categorieën 1, 2, 3 en 4 toegestaan, alsmede gebruik voor cultuur en ontspanning;
* De gemeente heeft het Plein ingedeeld in diverse terrasvakken, ook bij dit object horen twee vakken. Indien u het object wilt gebruiken voor horeca, is het mogelijk om per 2020 het eigen terrasvak door de gemeente aan uw onderneming te laten toedelen;
* Ruime openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.
* Genoemde metrage is indicatief, er is geen NEN-meetrapport van dit object.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

LOCATIE:
Tiel is een stad (Hanzestad) en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt per 31 mei 2015 41.650 inwoners (bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 34,81 km² (waarvan 2,17 km² water).
Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal (in het zuiden), de Linge (in het noorden) en het Amsterdam-Rijnkanaal (in het oosten). Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht - Tiel en Arnhem - Tiel. Tiel heeft sinds 1882 een station aan deze lijnen; sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij ook een station aan de lijn Utrecht - Tiel. Verder heeft Tiel een overnachtingshaven voor de binnenvaart.
De mascotte van de stad is Flipje, het fruitbaasje (de stripfiguur van de voormalige lokale jamfabriek De Betuwe). Jaarlijks zijn er in de gehele maand september fruitfeesten, met als hoogtepunten het unieke Fruitcorso en het grootste gratis festival van de EU op de Waalkade. In deze weken trekt Tiel meer dan 200.000 mensen aan uit binnen en buitenland.

De binnenstad van Tiel kent een gevarieerd winkelaanbod van meer dan 200 winkels. Elke donderdag avond is koopavond tot 21.00 uur. Meestal is de eerste zondag van de maand koopzondag.
Alle informatie over de binnenstad vind u op www.winkelenintiel.nl

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum - 4’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-637 111.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.670,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk indien gewenst BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² Verkoopoppervlakte 170 m² Frontbreedte 373 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Horeca Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
185 m²
Verkoop vloeroppervlakte
170 m²
Frontbreedte
373 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Functie
Horeca
Regio
Gelderland
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A2
Sector
Drankensector
Type
Café
Terras
Ja
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant
Terras
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.