Terug naar de resultaten
Te huur
J.S. De Jongplein 5 in Tiel 4001 WG

J.S. de Jongplein 5

4001 WG Tiel
Huurprijs € 504,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Nabij NS station en centrum gelegen moderne kantoor- en vergaderruimten op flexibele contractbasis te huur. Vlakbij het treinstation in Tiel ligt het moderne kantoorgebouw De Kantoorgaard. De Kantoorgaard biedt ruimte aan diverse organisaties en professionals, variërend in kantoorruimte en met flexibiliteit in mogelijkheden. Binnen De Kantoorgaard is een kantoorruimte van 26 m²...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 26 m² In units vanaf 26 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Nabij NS station en centrum gelegen moderne kantoor- en vergaderruimten op flexibele contractbasis te huur.

Vlakbij het treinstation in Tiel ligt het moderne kantoorgebouw De Kantoorgaard. De Kantoorgaard biedt ruimte aan diverse organisaties en professionals, variërend in kantoorruimte en met flexibiliteit in mogelijkheden.

Binnen De Kantoorgaard is een kantoorruimte van 26 m² beschikbaar.

In contractvorm bent u flexibel; zo sluit u al een huurcontract af met een minimale periode van drie maanden. U kunt uw kantoor zelf inrichten, maar wij bieden ook stijlvolle kantoormeubels te huur of te koop aan.

HUURPRIJS:
€ 504,= per maand incl. servicekosten excl. BTW

INDELING:
Entree via de centrale hal alsmede via de personeelsentree, toegang tot de tweede verdieping via trappenhuis en/of lift, gezamenlijke overloop met loggia en toiletgroep.

Fraai afgewerkte kantoorverdieping met 15 kantoorkamers, toiletgroep, 2 koffiecorners. De beschikbare kantoorkamer heeft een oppervlakte van 26 m² en ligt direct bij de entree van De Kantoorgaard.

Plaats voor ontmoeting
De Kantoorgaard heeft kantoormogelijkheden voor verschillende organisaties. Het voordeel van meerdere organisaties op één locatie is dat men elkaar kan versterken, ideeën uitwisselen of elkaar aanvullen. De twee aanwezige koffiecorners bieden mooie plekken om elkaar te ontmoeten.

Moderne faciliteiten
Iedere werkplek beschikt over WiFi. Daarnaast kan iedere organisatie op afstand bezoekers toegang verschaffen door middel van een eigen intercom. Het kantoorgebouw is alleen toegankelijk bij gebruik van een toegangspas en uw eigen kantoor is afsluitbaar. Hierdoor is het ook mogelijk om buiten kantoortijden gebruik te maken van uw kantoor of uw bezoeker te ontvangen.

Vergadermogelijkheden
Het kantoorgebouw beschikt over zowel een kleine (6 personen) als een grote vergaderruimte (8 tot maximaal 25 personen), die te huur worden aangeboden. De vergaderruimten zijn voorzien van alle moderne apparatuur. Via de eigenaar van het gebouw kunt u de vergader- en trainingsruimtes per uur of dagdeel huren.

Goede bereikbaarheid
De Kantoorgaard is vanwege de gunstige ligging makkelijk bereikbaar. De A15 bevindt zich op kleine afstand en het treinstation van Tiel ligt dichtbij (slechts 5 minuten lopen).

Duurzaamheid
Het gebouw heeft energielabel A en is volgens de laatste standaarden energiezuinig gebouwd. Het beschikt over een WKO installatie en vloerverwarming. Lichtsensors zorgen ervoor dat lampen niet langer dan nodig branden en passen ook automatisch de lichtsterkte aan. De energie die verbruikt wordt is duurzaam opgewekt.

OVERIGE:
* De servicekosten omvatten het verbruik van gas, water en elektra en gebruik van warme dranken automaat en WIFI-aansluiting.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Waarborg: er wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 1 maand huur verhoogd met BTW en servicekosten.

LOCATIE:
Het gebouw is gelegen op een fraai hoekperceel en op gunstige afstand van NS-station, stadcentrum en Rijksweg A15, met Knooppunt Deil op circa 4 autominuten afstand.

Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.

Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.
De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internati-onaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 504,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 45,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 26 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.74 Energie einddatum 11-04-2023 Diversen In units vanaf 26 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
26 m²
In units vanaf
26 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Flexplek
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.