Terug naar de resultaten
Te huur
Kwelkade 1 in Tiel 4001 RK

Kwelkade 1

4001 RK Tiel
Huurprijs € 750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

In dit karakteristieke gebouw is op de 2e verdieping een ruime kantoortuin van 43 m² beschikbaar met veel lichtinval, de balkenconstructie en het zicht op de Waal maakt van het geheel een zeer sfeervolle werkplek, door de aanwezige airco installatie ook nog eens een comfortabele werkomgeving. Het op de hoek van de rotonde, tegenover het voormalige Kantongerecht en het nieuwe Zinder-gebouw met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 43 m² In units vanaf 43 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

In dit karakteristieke gebouw is op de 2e verdieping een ruime kantoortuin van 43 m² beschikbaar met veel lichtinval, de balkenconstructie en het zicht op de Waal maakt van het geheel een zeer sfeervolle werkplek, door de aanwezige airco installatie ook nog eens een comfortabele werkomgeving.

Het op de hoek van de rotonde, tegenover het voormalige Kantongerecht en het nieuwe Zinder-gebouw met parkeergarage, gelegen markante kantoorgebouw 'Villa Pur Sang' is gebouwd in 1850 en in 2013 deskundig gerestaureerd.

De kamer is zeer verzorgd afgewerkt en representatief.

HUURPRIJS:
Op de 2de verdieping zijn voor verhuur beschikbaar:
kantoortuin 2.4 (uitzicht op Waal) | ca. 43 m² | € 750,= per maand.

Genoemde huurprijzen zijn inclusief servicekosten doch exclusief BTW.

Uiteraard maakt elke huurder ook gebruik van de representatieve entree op de begane grond waar uw bezoek gastvrij wordt ontvangen. Ten behoeve van personeel en eventueel vaste klanten kan ook de zij-ingang gebruikt worden.

De op de eerste etage aanwezige toilet en keuken zijn voor gemeenschappelijk gebruik.

SERVICEKOSTEN:
De in de huurprijs opgenomen servicekosten bedragen € 35,= per m² per jaar en dat zijn de kosten voor verbruik gas, water, elektra, kosten wifi, onderhoud alarm installatie en tuinonderhoud.

Huurders kunnen hun eigen internetvoorziening aan laten sluiten indien gewenst. Schoonmaak van de algemene ruimten is geregeld met doorbelasting van kosten, indien gewenst kunnen ook de te huren kantoorkamers worden schoon gemaakt. Hier worden aanvullende kosten voor in rekening gebracht.

OVERIGE:
* De begane grond is in gebruik bij een advocatenkantoor, verder zijn in het pand een webdesign bureau, grafisch
ontwerpbureau en een praktijk voor psychosociale hulpverlening gevestigd.
* Aanvaarding in overleg. U bent op korte termijn welkom in het gebouw.
* Huurtermijn: bij voorkeur minimaal 1 jaar. Langer? Graag!
* De kantoortuin op de 2de etage is voorzien van airco installatie.
* De keuken en toilet op de 1ste etage is bedoeld voor gemeenschappelijk gebruik van huurders op de 1ste en 2de etage. De keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser en magnetron.
* Voor parkeren in de straat kunt u een vergunning aanvragen bij de gemeente. Verder kan er geparkeerd worden in de tegenover gelegen parkeergarage in het Zinder gebouw.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.
Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.

De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Tiel West’ en heeft als enkelbestemming ‘Gemengd -1’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-63 71 11.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk, indien gewenst BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1850 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 43 m² Diversen In units vanaf 43 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
43 m²
In units vanaf
43 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken
Turnkey
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring