Terug naar de resultaten
Verhuurd
Lingewei 41 in Tiel 4004 LK

Lingewei 41

4004 LK Tiel
Huurprijs € 850,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Aantrekkelijk geprijsde bedrijfsruimte (70 m²) met kantooretage (68 m²). Het bedrijfspand maakt onderdeel uit van het keurig onderhouden verzamelcomplex ‘Midi Center Tiel II’. Het geheel is gelegen op het hoogwaardige bedrijventerrein in Medel dat op steenworp afstand ligt van de autosnelweg A15 (Keulen-Rotterdam.) Tevens is de autosnelweg A2 (’s-Hertogenbosch-Utrecht) binnen 20 autominuten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 138 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Aantrekkelijk geprijsde bedrijfsruimte (70 m²) met kantooretage (68 m²). Het bedrijfspand maakt onderdeel uit van het keurig onderhouden verzamelcomplex ‘Midi Center Tiel II’.

Het geheel is gelegen op het hoogwaardige bedrijventerrein in Medel dat op steenworp afstand ligt van de autosnelweg A15 (Keulen-Rotterdam.) Tevens is de autosnelweg A2 (’s-Hertogenbosch-Utrecht) binnen 20 autominuten bereikbaar. De ruimte kent derhalve een prima bereikbaarheid.

HUURPRIJS:
€ 850,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Begane grond: voorportaal met meterkast, bedrijfsruimte met roldeur en scheidingswand, toilet en pantry. Het keukenblok is eigendom van de huidige huurder en kan indien gewenst worden overgenomen.

Verdieping: 68 m² bestaande uit kantoorruimte met airco-installatie en spreekkamer.

ERF/BUITENTERREIN:
Tot het gehuurde behoren 2 parkeerplaatsen (niet toegewezen) op het gemeenschappelijke terrein. Het buitenterrein is geheel omheind en voorzien van elektrisch bedienbare inrijpoorten.
Het buitenterrein is alleen geschikt om te worden gebruikt als parkeerplaats en in-/uitrit.

OVERIGE:
* De kantoorruimten zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting, laminaatvloer, verwarming en airco-installatie.
* De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur.
* In de bedrijfsruimte is een keuken geplaatst, welke ter overname wordt aangeboden door de huidige huurder.
* Vloerbelasting: bedrijfshal ca. 2.000 kg/m², kantoorruimte ca. 250 kg/m².
* Vrije hoogte bedrijfshal: ca. 2,6 meter.
* Oplevering in overleg.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* De servicekosten bedragen € 28,= per maand excl. BTW (prijspeil 2019) en omvatten een bijdrage voor het gezamenlijk onderhoud van het buitenterrein met groenvoorziening en hekwerk, glas- en gevelbewassing, bijdrage Coöperatie Medel.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.

De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

Het bedrijvenpark Medel is een kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein in het hart van Nederland. Gelegen aan het Amsterdam Rijnkanaal en de Rijksweg A15 bij Tiel biedt het plek aan bedrijven uit de logistieke sector, de bouw, handel en nijverheid en productiebedrijven. Medel heeft een parkachtige uitstraling met veel groen en twee recreatievijvers, die omgeven zijn door fiets- en wandelpaden.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Medel’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-637111.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 28,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 138 m² Perceeloppervlakte 70 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 260 cm Oppervlakte kantoorruimte 68 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
70 m²
Vrije hoogte
260 cm
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
68 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring