Terug naar de resultaten
Te huur
Jonge Schutskooilaan 15 - 15A in Tiel 4001 SB

Jonge Schutskooilaan 15 - 15A

4001 SB Tiel
Huurprijs € 990,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

In het multifunctionele gebouw De Vier Gravinnen ligt deze fraaie ruimte van 108 m², geschikt als kantoor-/praktijk- of winkelruimte. De ruimte bestond van oorsprong uit 2 afgescheiden ruimten, waardoor deelverhuur vanaf 54 m² ook tot de mogelijkheden behoort. Het pand is op dit moment in gebruik als dagbestedingsruimte maar is neutraal ingericht en afgewerkt en hierdoor ook prima geschikt als...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 108 m² In units vanaf 54 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In het multifunctionele gebouw De Vier Gravinnen ligt deze fraaie ruimte van 108 m², geschikt als kantoor-/praktijk- of winkelruimte. De ruimte bestond van oorsprong uit 2 afgescheiden ruimten, waardoor deelverhuur vanaf 54 m² ook tot de mogelijkheden behoort.

Het pand is op dit moment in gebruik als dagbestedingsruimte maar is neutraal ingericht en afgewerkt en hierdoor ook prima geschikt als kantoor-/praktijk- of winkelruimte.

De ruimte heeft een front van circa 10 m breed, aan de achterzijde van het pand bevinden zich zowel links als rechts een pantry, een toiletruimte en bergkast. Tevens hebben beide delen een deur naar een gemeenschappelijke hal, welke voor extra lichtinval zorgt aan de achterzijde van het pand.

De Vier Gravinnen is een plek voor iedereen. Een verscheidenheid aan woonvormen, voorzieningen en ontmoetingsmogelijkheden. Dit levendige centrum is een stad in de stad Tiel.

HUURPRIJS:
€ 990,= per maand excl. BTW en servicekosten

HUURPRIJS bij deelhuur (54 m²):
€ 550,= per maand excl. BTW en servicekosten

Het complex is ontwikkeld door Stichting Thius (SCW) in samenwerking met o.a. de Gemeente Tiel. Duurzaamheid en Leefbaarheid zijn belangrijke aandachtspunten geweest bij de ontwikkeling. In totaal bestaat het complex uit circa 28.000 m² verdeeld in wonen en werken. Op de begane grond bevindt zich ca. 3.000 m² commerciële ruimte verdeeld over verschillende units. De verdiepingen bestaan uit maar liefst 200 appartementen ten behoeve van wonen.
De ‘buren’ in het gebouw zijn o.a. een kinderdagverblijf, restaurant, huisarts-, tandartspraktijk, kapsalon, schoonheidssalon, verzekerings-, accountantskantoor, STMR, kleinschalige sportschool. Deze bedrijvigheid is niet alleen interessant voor de bewoners van De Vier Gravinnen maar voor heel de stad Tiel.

OVERIGE:
* Het pand is voorzien van twee pantry's, twee toiletten, laminaatvloer en systeemplafond met LED-verlichting.
* Bij het gehuurde horen twee parkeerplaatsen in de parkeergarage. Bij deelhuur hoort er 1 parkeerplaats bij het gehuurde. Het is mogelijk om tegen een vergoeding extra parkeerruimte bij te huren. Deze vergoeding bedraagt € 561,= incl. servicekosten excl. BTW per jaar per parkeerplaats.
* In de straat is gratis parkeren mogelijk.
* De kosten voor het verbruik van water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder worden doorbelast.
* De ruimten worden verwarmd middels warmte/koude opslag in de grond. Een voorschot op deze kosten wordt in rekening gebracht middels de servicekosten en worden jaarlijks verrekend middels de aanwezige tussenmeters. De hoogte van het voorschot is nader te bepalen.
* De servicekosten bedragen € 152,= per maand excl. BTW en omvatten o.a. tuinonderhoud, glasverzekering, glasbewassing. Bij deelverhuur bedragen de servicekosten € 76,= per maand excl. BTW.
* Daar het pand van oorsprong uit 2 afgescheiden ruimten bestaat, zijn de aansluitingen ook dubbel. Dit betekent dat er dubbele kosten zullen zijn voor het vastrecht van de aansluitingen voor water, elektra en de warmte/koude opslag.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Oplevering in overleg en mogelijk vanaf 1 augustus 2020.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks per 1 juli op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Waarborgsom: er wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het complex “De Vier Gravinnen” ligt in de Hertogenwijk, de voorzijde van het complex is gevestigd aan de Nieuwe Tielseweg, één van de belangrijkste uitvalswegen van Tiel. Een bijzondere locatie: het woongebied ligt tussen de uiterwaarden van de Waal (Wetland Passewaay) en het prachtige historische stadscentrum van Tiel.
Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.
Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.
De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Tiel West’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer: 0344-63 71 11 / www.tiel.nl.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 990,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 152,00 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 108 m² Perceeloppervlakte 6655 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.96 Energie einddatum 09-07-2025 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 54 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte, Overige, Maatschappelijk vastgoed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
108 m²
In units vanaf
54 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
108 m²
In units vanaf
54 m²
Verkoop vloeroppervlakte
84 m²
Frontbreedte
1005 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Functie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
108 m²
Voorzieningen
Eigen parkeervoorzieningen aanwezig
Praktijkruimte
Ja
Aantal plaatsen
2
Bestemmingstype
Maatschappelijk
Functie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Oppervlakte
108 m²
In units vanaf
54 m²
Verdiepingen
1
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring