Terug naar de resultaten
Te koop
Dodewaardlaan 6 in Tiel 4006 EA

Dodewaardlaan 6

4006 EA Tiel
Koopprijs € 985.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Goed onderhouden, zeer duurzaam bedrijfsverzamelgebouw (circa 1.240 m² VVO, label A) in Tiel voor ondernemende belegger! Tegenover het Eerstelijns Gezondheidscentrum Tiel gelegen complex bestaande uit diverse kantoor/praktijkruimten, een showroom (samen circa 885 m²), bedrijfshal (circa 134 m²) en garage. Pand verkeert in goede staat en alle kantoor/praktijkruimten zijn verhuurd, met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 1239 m²
Lees meer

Omschrijving

Goed onderhouden, zeer duurzaam bedrijfsverzamelgebouw (circa 1.240 m² VVO, label A) in Tiel voor ondernemende belegger!

Tegenover het Eerstelijns Gezondheidscentrum Tiel gelegen complex bestaande uit diverse kantoor/praktijkruimten, een showroom (samen circa 885 m²), bedrijfshal (circa 134 m²) en garage. Pand verkeert in goede staat en alle kantoor/praktijkruimten zijn verhuurd, met uitzondering van het deel dat de huidige eigenaar zelf in gebruik heeft.
Showroom, bedrijfshal en garage zijn in gebruik bij de huidige eigenaar, welke uit zijn jasje groeit.

Ideaal voor een belegger die zelf óók nog ruimte zoekt om te ondernemen, of een ondernemer die daarnaast graag een goed rendement op zijn vastgoed haalt.

KOOPSOM:
€ 985.000,= k.k.

INDELING:
Begane grond:
Entree op de begane grond met nette ontvangst/wachtruimte, doorgang naar diverse praktijk- en kantoorruimten en inpandige showroom. Elke ruimte kent een andere indeling en afmeting. Deze zijn eenvoudig aan te passen aan wensen van nieuwe huurders.

Het kantoorgedeelte op de begane grond is voorzien van nette siergrindvloer, systeemplafonds, mechanische luchtafvoer, goede bewegwijzering, geheel voorzien van LED-verlichting welke middels sensoren aan en uitgaan, meerdere toiletgroepen en alarmsysteem per verhuurde ruimte. Diverse ruimten beschikken over een eigen pantry en airco.

Doorgang naar de bedrijfsruimte, welke voorzien is van een elektrisch bedienbare overheaddeur (4 x 4,50 m) en verdiepingsvloer met een belasting van maar liefst 1000 kg/m².

Verdieping:
Verdieping is te bereiken middels twee trappen. Op de verdieping zijn diverse archief/opslagruimten. Tevens is er d.m.v. de opbouw van een dakkapel een volwaardig extra kantoor gesitueerd van 35 m² met pantry/opslag van 9 m².

ERF/BUITENTERREIN:
Voorzijde van het erf is bestraat en biedt parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan weerszijden van het pand is grijs split aangebracht, aan de achterzijde is het terrein bestraat. De garage is bereikbaar via het erf.

BOUWWIJZE:
Stalen spanten constructie met metselwerk gevels en 2 zadeldaken. Het grootste dak is voorzien van unidek dakplaten met daar overheen aluminium golfplaten. Het andere dak is voorzien van Eterniet-golfplaten en voorzien van isolatie. De Eterniet-golfplaten bevatten géén asbest. Dit is reeds onderzocht door een milieukundig adviesbureau.

OVERIGE:
* Pand heeft Energielabel A.
* Ligging tegenover Eerstelijns Gezondheidscentrum Tiel maakt dit object zeer gewild bij huurders in de (para-) medische sector, leegstand is er zelden.
* Noodverlichting en brandblussers zijn recent vervangen. De gehele elektra is recent NEN gekeurd en weer helemaal up to date.
* Verwarming kantoren middels CV (3 ketels).
* Verwarming bedrijfsruimte middels heater.
* Enkele ruimtes zijn extra goed geïsoleerd voor geluid i.v.m. privacy.
* Huidige contracten lopen variërend af, overzicht is op aanvraag beschikbaar.
* LED-verlichting gecombineerd met sensoren zorgt voor laag energieverbruik verlichting.
* Pand is altijd goed en netjes onderhouden.
* Pand is voorzien van alarminstallaties.
* Rondom het pand zijn verlichting en camera’s.
* In 2018 is het schilderwerk aan de buitenzijde gedaan.
* Er is een kleine concentratie PAK aanwezig in de ondergrond. Perceel is ter plaatse van de PAK afgegraven, dit is afgevoerd en vervolgens is het terrein verhard. Een en ander is derhalve voldoende gesaneerd voor huidig gebruik. Bodemonderzoek van destijds is op verzoek in te zien.

LOCATIE:
Het pand ligt tegenover het Eerstelijns Centrum Tiel, op een klein bedrijventerrein aan de rand van het centrum van Tiel en nabij een woonwijk en diverse scholen.

Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.

Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.
De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internati-onaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen’ en heeft als bestemming ‘Bedrijf’ en specifieke aanduidingen ‘Kantoor’ ‘Praktijkruimte’ en ‘wetgevingszone -afwijkingsgebied 1’ (mogelijkheid bedrijfsverzamelgebouw). Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer (0344) 63 71 67.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 985.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 1239 m² Perceeloppervlakte 2101 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Kantoorruimte
Regio
Gelderland
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
20
Oppervlakte
1239 m²
Aantal huurders
16
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 101.692,-
Bruto aanvangsrendement
9%
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.