Terug naar de resultaten
Te koop
Stationsstraat 15 in Tiel 4001 CC

Stationsstraat 15

4001 CC Tiel
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Op loopafstand van het station en centrum van Tiel gelegen herenhuis met diverse originele details. Door de gemengde bestemming zijn diverse invullingen mogelijk. Op dit moment is de begane grond ingericht als kantoor en trainingsruimte. Uniek voor deze centrum-locatie is de royale tuin met terras en parkeergelegenheid voor meerdere auto's. De eerste en de tweede verdieping zijn thans zelfstandige...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 283 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Op loopafstand van het station en centrum van Tiel gelegen herenhuis met diverse originele details. Door de gemengde bestemming zijn diverse invullingen mogelijk. Op dit moment is de begane grond ingericht als kantoor en trainingsruimte. Uniek voor deze centrum-locatie is de royale tuin met terras en parkeergelegenheid voor meerdere auto's. De eerste en de tweede verdieping zijn thans zelfstandige appartementen, alleen de entree en opgang wordt met elkaar gedeeld. Volledig wonen als één zelfstandige woning behoort tot de mogelijkheden. Kortom: een veelzijdig gebouw op een toplocatie!

BIEDEN VANAF:
€ 450.000,= k.k.

INDELING:
Gezamenlijke entree, hal met toilet en marmeren vloer en plafond met sierornamenten. Vanuit de entree is de kelder bereikbaar. Entree begane grond-etage met voorkamer (thans kantoor) voorzien van originele glas in lood ramen, binnenluiken en hoog plafond, opslagruimte, portaal, nette badkamer (2010) met ligbad, douche, wastafel en toilet. Toegang tot kantoor/woonkamer en open woonkeuken gericht op de verzorgde tuin. De woonkeuken is voorzien van marmeren vloer, nette keuken met inbouwapparatuur en Amerikaanse koelkast. Aan de tuinzijde is een glazen pui over de volledige breedte met openslaande deuren naar het terras.

Via de gezamenlijke entree is het portaal bereikbaar met trap naar de eerste en tweede verdieping. Het appartement op de eerste verdieping is een 2-kamer appartement met eigen entree, woonkamer, keuken met eenvoudig keukenblok, slaapkamer met toegang tot het balkon, ruime badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en toilet.

Het appartement op de tweede verdieping heeft een eigen entree en bestaat uit een woonkamer, aparte, eenvoudige keuken (2010), slaapkamer met dakkapel, douchegelegenheid met wastafel, een apart toilet en een (berg)ruimte met wasmachineaansluiting.

ERF/BUITENTERREIN:
Ruime tuin van 300 m² met verhoogd terras. De tuin wordt afgesloten middels een elektrisch bedienbaar schuifhek met loopdeur. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt in de huidige situatie plek voor circa 5 auto's.

OVERIGE:
* Verwarming en warm water middels CV-gas combiketel, er zijn 2 CV- HR-ketels aanwezig, deze zijn van 2013. De woonkamer in de benedenwoning is voorzien van vloerverwarming.
* Elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de achterzijde van de woonkamer van de benedenverdieping.
* Het pand is een gemeentelijk monument.
* Gemengde bestemming maakt diverse invullingen mogelijk, waaronder volledig wonen.
* Het appartement op de tweede etage is verhuurd. Huurder heeft zelf aangegeven op zoek te zijn naar andere woonruimte. De begane grond en het appartement op de 1ste verdieping staan leeg.
* Winkels, parkeervoorzieningen, NS station, banken en overige voorzieningen op loopafstand.

BOUWWIJZE:
Traditioneel gebouwd, met zowel pannen als bitumineuze dakbedekking.

LOCATIE:
De Stationsstraat heeft een historische en representatieve bebouwing waarin het pand een karakteristiek onderdeel vormt. Voorzieningen als winkels, banken en station liggen op loopafstand.

Tiel is een streekcentrum met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie. Door de strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Tiel-West’ en heeft als enkelbestemming ‘gemengd’ en als dubbelbestemming 'Archeologie-6' en functieaanduiding 'Wonen'. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-63 71 67.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 283 m² Perceeloppervlakte 521 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
283 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming

Video's

Plattegronden

Stationsstraat 15 in Tiel 4001 CC Stationsstraat 15 in Tiel 4001 CC Stationsstraat 15 in Tiel 4001 CC Stationsstraat 15 in Tiel 4001 CC

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.