Terug naar de resultaten
Te koop
Lingewei 81 in Tiel 4004 LH

Lingewei 81

4004 LH Tiel
Vraagprijs € 175.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Op bedrijventerrein Medel gesitueerde multifunctionele bedrijfsruimte met inpandig kantoor. Het object maakt onderdeel uit van een representatief verzamelgebouw bestaande uit 5 bedrijfsunits en voorgelegen ruim opgezet buitenterrein. De bedrijfsruimte is ca. 132 m² groot, kantoren 36 m² verdeeld over de begane grond en 1ste verdieping. Op de verdieping bevindt zich tevens een kantine met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 207 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein Medel gesitueerde multifunctionele bedrijfsruimte met inpandig kantoor. Het object maakt onderdeel uit van een representatief verzamelgebouw bestaande uit 5 bedrijfsunits en voorgelegen ruim opgezet buitenterrein.

De bedrijfsruimte is ca. 132 m² groot, kantoren 36 m² verdeeld over de begane grond en 1ste verdieping. Op de verdieping bevindt zich tevens een kantine met toiletruimte en een entresol (19 m²).

VRAAGPRIJS:
€ 175.000,= k.k.

INDELING:
Begane grond:
entree middels loopdeur, hal met toilet, meterkast en trapopgang, kantoor of kantine met keukenblok (16 m²).

Kantoor (20 m²) met toegang naar kantine met toiletruimte (20 m²) en entresolvloer bedrijfsruimte (19 m²).

De bedrijfsruimte (132 m²) is toegankelijk via de overheaddeur van 4.60 x 4 meter of vanuit de kantoorruimte, beschikt over een betonvloer met schrobput en gedeeltelijk een verdiepingsvloer t.b.v. extra opslagruimte.

OVERIGE:
* De kantoorruimten zijn voorzien van systeemplafond met verlichting, centrale verwarming en plavuizen vloer.
* Elektrisch bedienbare overheaddeur in de bedrijfsruimte. De deur is 4.60 meter hoog en 4 meter breed.
* De vrije hoogte van de bedrijfsruimte is 5.80 meter hoog, onder de verdiepingsvloer 2.8 meter hoog.
* Het pand is voorzien van een alarminstallatie.
* 4 parkeerplaatsen op het gemeenschappelijke terrein.
* Reclamemogelijkheden bij de entree van het terrein.
* Er is geen actieve vereniging van eigenaren voor het mandelig terrein of de gebouwen. Een nieuwe eigenaar dient dus zelf een opstalverzekering af te sluiten en buitenonderhoud te verzorgen.
*Alle eigenaren op Medel betalen een jaarlijkse bijdrage aan de Coöperatie Medel voor de gemeenschappelijke voorzieningen op het bedrijventerrein. Voor dit gebouw bedraagt de jaarlijkse bijdrage € 0,35 per m² (prijspeil 2019). Dit bedrag wordt t/m 2025 jaarlijks verhoogd met € 0,01. Voor meer informatie: www.cooperatiemedel.nl.
* Bedrijventerrein Medel ligt op steenworp afstand van de autosnelweg A15 (Keulen-Rotterdam.) Tevens is de autosnelweg A2 (’s-Hertogenbosch-Utrecht) binnen 20 autominuten bereikbaar. De ruimte kent derhalve een prima bereikbaarheid.

LOCATIE:
Het bedrijvenpark Medel is een kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein in het hart van Nederland. Gelegen aan het Amsterdam Rijnkanaal en de Rijksweg A15 bij Tiel biedt het plek aan bedrijven uit de logistieke sector, de bouw, handel en nijverheid en productiebedrijven. Medel heeft een parkachtige uitstraling met veel groen en twee recreatievijvers, die omgeven zijn door fiets- en wandelpaden.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Kanaalzone’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-637 111.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 175.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 207 m² Perceeloppervlakte 507 m² Vrije hoogte 600 cm Oppervlakte kantoorruimte 56 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater
Oppervlakte
151 m²
Vrije hoogte
600 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
56 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.