Terug naar de resultaten
Verkocht
Latensteinse Middenweg 1 in Tiel 4005 EJ

Latensteinse Middenweg 1

4005 EJ Tiel
Vraagprijs € 80.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Op bedrijventerrein Latenstein bieden wij een bouwkavel van 640 m² aan met bedrijfsmatige bestemming. De kavel is goed gelegen door de strategische ligging nabij de Latensteinse Rondweg. In de directe omgeving zijn diverse publiekstrekkers aanwezig, zoals een Praxis, Gamma, diverse meubelzaken, sportscholen en autobedrijven. Vraagprijs: € 80.000,= k.k. en exclusief B.T.W. OVERIGE: * Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein Latenstein bieden wij een bouwkavel van 640 m² aan met bedrijfsmatige bestemming.
De kavel is goed gelegen door de strategische ligging nabij de Latensteinse Rondweg. In de directe omgeving zijn diverse publiekstrekkers aanwezig, zoals een Praxis, Gamma, diverse meubelzaken, sportscholen en autobedrijven.

Vraagprijs: € 80.000,= k.k. en exclusief B.T.W.

OVERIGE:
* Het perceel is nog niet bouwrijp, nutsvoorzieningen, aansluiting op riolering e.d. dient nog te geschieden.
* Gelegen op goede locatie op net bedrijventerrein.
* Op de locatie bevinden zich reeds funderingspalen van een voorgaand uitbreidingsplan van het rechts naastgelegen gebouw wat van dezelfde eigenaar is.
* Betreft twee kadastrale percelen, waarvan het perceel van 31m² niet bebouwd mag worden (in gebruik als oprit), het perceel van 609 m² kent een bebouwingspercentage van 60% met een bouwhoogte tot 20 meter.
* Levering is op korte termijn mogelijk.

LOCATIE:
Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.
Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.
De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.
Op bedrijventerrein Latenstein bevinden zich winkels en ketens op het gebied van wonen, klussen en inrichting. Latenstein ligt aan de rand van Tiel op 5 minuten rijden van de binnenstad. Parkeervoorzieningen zijn ruimschoots voor handen en gratis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Tiel-Oost’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Conform bestemmingsplan mogen zich hier bedrijven vestigen welke vallen binnen de categorie 1 en 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten. Middels een omgevingsvergunning kan hiervan worden afgeweken.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-63 71 11.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 80.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 640 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwvolume
60%
Bouwhoogte
2000 cm

Foto's

Plattegronden

Latensteinse Middenweg 1 in Tiel 4005 EJ
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.