Terug naar de resultaten
Te koop
Weerstraat 39 in Tiel 4001 LC

Weerstraat 39

4001 LC Tiel
Vraagprijs € 285.000,- Beschikbaar

Omschrijving

Zeer royaal dubbel winkelpand met mogelijkheden voor één of meer bovenwoningen. Het bestemmingsplan geeft mogelijkheden voor zowel wonen als winkel. Het pand is gelegen in de zeer gevarieerde Weerstraat met zowel winkelruimte, horeca en woningen is tevens via de achterzijde (het Plein) bereikbaar, waardoor het apart ontsluiten van de woonruimte tot de mogelijkheden behoort. Het vloeroppervlak van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 240 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Zeer royaal dubbel winkelpand met mogelijkheden voor één of meer bovenwoningen. Het bestemmingsplan geeft mogelijkheden voor zowel wonen als winkel.
Het pand is gelegen in de zeer gevarieerde Weerstraat met zowel winkelruimte, horeca en woningen is tevens via de achterzijde (het Plein) bereikbaar, waardoor het apart ontsluiten van de woonruimte tot de mogelijkheden behoort.

Het vloeroppervlak van de winkel bedraagt totaal circa 240 m², verdeeld over circa 180 m² winkelruimte en circa 60 m² magazijnruimte en dagverblijf met pantry, toilet en een nooduitgang naar het achtergelegen Plein.

VRAAGPRIJS
€ 285.000,= k.k.

INDELING:
Begane grond: entree middels 1 van de 2 toegangsdeuren in het front van de winkel, winkelruimte met een frontbreedte van bijna 7 meter, (indien gewenst is het splitsen in 2 winkels makkelijk realiseerbaar), magazijn, dagverblijf met keuken.

Verdieping: voormalige woonruimte over 2 bouwlagen. Deze ruimte dient geheel gerenoveerd te worden.

OVERIGE:
- Het bestemmingsplan laat herontwikkeling naar volledig wonen toe.
- Gemeentelijk monument.
- Algehele staat van onderhoud: matig.
- Vanuit de achterzijde van de winkel is een overdekte verbinding met Het Plein aanwezig. Het stukje grond aan de zijde van Het Plein is bekend met Bodemverontreiniging doch behoeft niet te worden gesaneerd.
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk indien gewenst. Het object staat thans leeg.

Dit zeer ruime pand biedt mogelijkheden! Dubbele winkel, separate bovenwoning of meerdere appartementen. Kom kijken en verwonder u over de royale inhoud van dit object.

LOCATIE:
Tiel is een stad (Hanzestad) en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt per 31 mei 2015 41.650 inwoners (bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 34,81 km².
Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal (in het zuiden), de Linge (in het noorden) en het Amsterdam-Rijnkanaal (in het oosten). Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht - Tiel en Arnhem - Tiel. Tiel heeft sinds 1882 een station aan deze lijnen; sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij ook een station aan de lijn Utrecht - Tiel. Verder heeft Tiel een overnachtingshaven voor de binnenvaart.
De mascotte van de stad is Flipje, het fruitbaasje (de stripfiguur van de voormalige lokale jamfabriek De Betuwe). Jaarlijks zijn er in de gehele maand september fruitfeesten, met als hoogtepunten het unieke Fruitcorso en het grootste gratis festival van de EU op de Waalkade. In deze weken trekt Tiel meer dan 200.000 mensen aan uit binnen en buitenland.

De binnenstad van Tiel kent een gevarieerd winkelaanbod van meer dan 200 winkels. Elke donderdag avond is koopavond tot 21.00 uur. Meestal is de eerste zondag van de maand koopzondag.
Alle informatie over de binnenstad vind u op www.winkelenintiel.nl

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum - 2’. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijven en ateliers, horeca van categorie 1 en wonen. Voor inzage van het volledige bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 285.000,- Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 240 m² Verkoopoppervlakte 200 m² Perceeloppervlakte 425 m² Frontbreedte 700 cm Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
240 m²
Verkoop vloeroppervlakte
200 m²
Frontbreedte
700 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring